Nieuwe directeur voor TANS

Afbeelding1(2

Nieuwe directeur voor TANS

Even voorstellen:
Nieuwe directeur TANS | Gert-Jan van Doormalen

 

Met ingang van 1 augustus is Gert-Jan van Doormalen in dienst bij TANS als nieuwe Managing Director. Hij vult daarmee de positie van Hans Koopmans in, die, zoals al eerder gemeld in de vorige nieuwsbrief, inmiddels van zijn pensioen geniet. 

Hierbij stelt hij zich voor:
 

Maandag 1 augustus jl. ben ik officieel gestart bij TANS!

Een bedrijf met een rijke historie en veel specialistische kennis in huis. Wat mij direct opviel zijn de sympathieke mensen die bij TANS werken. Er heerst een informele sfeer en eenieder neemt zijn of haar werk en verantwoordelijkheden zeer serieus. Een groot gedeelte van de collega’s werkt er al 10 jaar of langer, sommigen zelfs 30 jaar! Het kennis- en senioriteitsniveau is dan ook erg hoog. Voor mij een hele goede basis om met het bedrijf de volgende fase in te gaan, waarbij ik me voornamelijk zal richten op verdere modernisering en groei. TANS heeft in mijn ogen alles in huis om de nummer 1 TMS leverancier van Nederland te worden.

Mijn persoonlijke (zakelijke) achtergrond ligt in de softwarebranche. De afgelopen 15 jaar heb ik mijzelf beziggehouden met het onderwerp ‘CRM-software’ in de Benelux markt. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd binnen diverse branches, waaronder ook de logistieke sector. Echter heb ik nog veel te leren van de Transport- en Logistieke sector, dus daar zal ik mijzelf de komende tijd ook op focussen. Onder andere door mee te gaan naar een aantal klantafspraken met onze accountmanagers, dus wellicht treffen we elkaar binnenkort. Ik kijk ernaar uit!