Containertransport

Zeecontainervervoer bijvoorbeeld, is het nationaal en internationaal vervoeren van zeecontainers, met name over de weg maar ook via binnenvaart en spoor. 

TANS heeft een aantal vervoerders die zich specifiek of deels richten op het vervoer van containers. In de meeste gevallen hebben zij koppelingen met Portbase of PSA voor het aanmelden van transporten op de terminals. In het kader van de Brexit kunnen vanuit TALIS ook documenten verstuurd worden naar Portbase. TALIS kent een specifieke inrichting voor zeecontainer vervoer. 

Het is vaak nodig om verschillende activiteiten te kunnen registreren zoals: Opzetten, laden, wegen, fumigeren, scannen, lossen en afzetten. Deze afzonderlijke taken kunnen naar de diverse boordcomputers gestuurd worden, zodat de planner gedetailleerd inzicht heeft in de status van de activiteiten per rit.  

Berg, Jan van den

Jan van den Berg Transport BV

Vanaf het vroege begin is Jan van den Berg Transport actief in zeecontainers. Door onze jarenlange ervaring is het vervoeren van containers een van onze specialiteiten geworden en kunt u altijd op ons rekenen.

Onze chauffeurs rijden door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk om overal uw containerlading op te halen en af te leveren op het gewenste adres. We zijn bekend met de verschillende afmetingen van containers en ons materieel kan daarop worden ingesteld. Iedere inhoud is mogelijk bij het vervoer, we beschikken immers over de nodige kennis en middelen. 

https://www.janvdbergtransport.nl

Trans-Peat

Trans-Peat Logistics

Het transporteren van koelcontainers tot en met standaard 40 ft containers behoord tot een van onze activiteiten.
Het transport van containers doen wij zowel nationaal als internationaal.
Door een goede naamsbekendheid en de aanwezigheid in de havens doen we ook steeds meer transport van containers die niet gekiept hoeven te worden.

https://www.trans-peat.nl

Transmyl

Transmyl

Transmyl werd opgericht in 1987 door Roger Mylle die eveneens stichter is van de Mydibel groep, actief in de aardappelverwerkingssector. Ondertussen is Transmyl, onder het management van zonen Bruno en Carlo, uitgegroeid tot een specialist in het vervoer op diverse nationale/internationale bestemmingen, ook voor talrijke andere bedrijven in de voedingssector.

https://www.transmyl.be

Klanten met zeecontainer vervoer

Onderstaand een aantal klanten die de planning van zeecontainers in TALIS verwerken.