TANS

TANS levert sinds 1985 automatiseringsoplossingen aan transport- en logistieke bedrijven in de Benelux. Met meer dan 400 klanten in nagenoeg alle deelmarkten en 30 medewerkers is TANS een toonaangevende marktleider. Innovatie staat altijd voorop. 

Visie en Missie.
TANS ontwikkelt, adviseert over, levert, implementeert en onderhoudt standaard back-officesoftware voor  MKB bedrijven in de sectoren Transport en Logistiek in de Benelux.  Doordat de zelfredzaamheid en kennis van kantoormedewerkers toeneemt zijn zij in staat om zelf  aanpassingen aan hun software te doen. TANS biedt oplossingen waarmee dat op een beheerste manier mogelijk is. Door het aanbod van diverse modules en opties kan de software stapsgewijs aangeschaft en in gebruik worden genomen. Standaardisatie houdt in dat niet altijd 100% van de wensen ingevuld kan worden, maar levert wel veel voordelen op ten opzichte van maatwerk. 


Het onderhoud op de software, de (domein)kennis van de accountmanagers en consultants, de helpdesk en het cursusaanbod hebben er toe geleid dat vele honderden bedrijven al jaren lang tevreden klanten zijn. Doordat TANS elk jaar 25% van haar bedrijfskosten besteedt aan R&D weet u zeker dat uw investering altijd bij de tijd is. Nieuwe initiatieven zoals eCMR, OTM, iShare worden door TANS omarmd en zo snel mogelijk toegevoegd aan de standaard oplossingen.  Elke dag werken 10 ontwikkelaars aan verbeteringen en uitbreidingen van de voornaamste applicaties TALIS en IMPACT.