Expediteur

Expeditiebedrijven hebben niet altijd eigen materieel. Het zijn in feite makelaars in transport. Zij zoeken voor hun klanten specifieke vervoerders of zij nemen opdrachten aan en laten die door transporteurs uitvoeren. Naast het organiseren van vervoer verzorgen zij vaak ook douane afhandeling of warehousing. De meeste expediteurs hebben een internationaal karakter. TALIS is uitermate geschikt voor de registratie, planning en facturatie van expeditieopdrachten.

Zeegers

Zeegers Expeditie

Zeegers Expeditie is 24/7 bereikbaar voor alle (spoed)transporten. Wij beschikken in heel Italië over contacten die ons à la minute bijstaan bij dedicated leveringen, zodat ook de moeilijkste opdrachten foutloos en punctueel worden verzorgd.

https://www.zeegersexpeditie.nl

Verhoeven Logiqs(1)

Verhoeven Logiqs

Bij Verhoeven Logiqs wine storage & distribution bent u aan het juiste adres voor de opslag en distributie van wijn en gedistilleerd. Dat wij tientallen jaren ervaring hebben merkt u direct aan onze uitgebreide kennis en expertise.

In onze loodsen in Tilburg en Maastricht beheren wij de voorraad van zo’n 30 tot 40 wijnimporteurs. Vanuit deze magazijnen verzorgen wij dagelijks de distributie van wijn en gedistilleerd door heel Nederland en België. Wij leveren in opdracht van de wijnimporteurs dagelijks bij horeca, retailers, vakhandel en particulieren.

https://www.logiqs.net/

T-Trex

T-Trex BV

T-Trex BV is gespecialiseerd in goederentransport over de weg door geheel Europa. Een enkelvoudige transportopdracht, projecttransporten, een spoedtransport, van 1 pallet of colli tot complete zending, ambient of gekoeld: bij T-Trex BV bent u aan het juiste adres!

https://www.t-trex.nl/

Welsi

Welsi

Welsi is uw partner voor internationaal transport. Wij bieden binnen heel Europa wegtransport aan en zijn daarbij gespecialiseerd in transport met speciale wensen. Bekijk hiervoor ook onze Special Services

www.welsi.nl

Segers

Segers Internationaal Transport

Segers Internationaal Transport bestaat al sinds 1976. Vanuit onze strategische locatie in Oosterhout verladen wij wekelijks ruim 100 groepage auto’s naar Spanje. Onze vloot bestaat uit zo’n 80 getrokken eenheden, bestaande uit kastenauto’s, tautliners, koeltrailers, Mega- en LZV combinaties. Wij hebben wij uw transport altijd stevig in eigen handen. Op de diensten pagina van deze website vindt u al onze services en specialiteiten.

https://www.segerstransport.nl/

Schreurs Ex Tra

Schreurs Ex-Tra BV

Schreurs Ex-Tra is een flexibele en universele vervoerder; of het nu gaat om een enkele doos of een complete wagenlading, of de zending nu bestaat uit electronica, papier of machines, Schreurs Ex-Tra kan het allemaal voor u verzorgen.
Schreurs Ex-Tra doet dit met behulp van distributie transport, rechtstreeks transport en groupage zowel nationaal als internationaal.
De nadruk ligt op het wegtransport, maar ook andere modaliteiten zoals vervoer over water, via het spoor, of door de lucht, kan Schreurs Ex-Tra organiseren.

Https://www.schreurstransport.com

Bemotrans

Bemotrans B.V.

Wij zijn een privé-organisatie, een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op Engeland. Bemotrans is gevestigd in Oirschot en Eindhoven (NB).

Onze kernpunten:

  • 30 jaar ervaring in transport en expeditie op de internationale markt
  • Gespecialiseerd in transporten vanuit Benelux en Duitsland naar Engeland, Wales, Schotland en Ierland
  • Freight forwarding: bemiddeling in part loads and full loads wereldwijd
  • Kennis van douanevoorschriften en ADR
  • Home Delivery: bezorgen en installeren van meubelen binnen geheel Europa
  • Veelzijdigheid in het wagenpark
  • 3.500 meter op- en overslag, mogelijkheden voor: orderpicking, assemblage en handling.

www.bemotrans.com

Rooskens(1)

Rooskens Group

Rooskens Group is een wereldspeler op het gebied van expeditie-activiteiten. Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor al uw logistieke activiteiten over land, zee en door de lucht. Niet alleen voor uw transporten, maar ook voor opslag en douaneformaliteiten.

https://www.rooskensgroup.com/