Handelsbedrijf

Verhandelen van goederen en het transporteren daarvan is een combinatie die vaak voor komt. 

Niet alle handelsbedrijven besteden het vervoer uit. Er zijn diverse redenen waarom handelsbedrijven dit zelf willen doen. Dit kan te maken hebben met klantafspraken of specificaties van een product. De inkoop en verkoop van goederen wordt vaak geregistreerd in een ERP-systeem. Deze systemen hebben vaak geen planningsmodule voor de planning van het transport en daarom kiezen bedrijven er vaak voor om naast een ERP-systeem ook een TMS-systeem aan te schaffen. 

Met een TMS-systeem kunnen zowel de eigen wagens alsook de wagens van externe vervoerders gepland worden. TALIS kan opdrachten uit diverse ERP-systemen importeren en de status van de planning of de uitvoering terug sturen naar het ERP. Er zijn koppelingen met Navision, Microsoft Dynamics, SAP, JD Edwards, Multivers, Exact, NetSuite, maar ook uit portals zoals, Magento, CargoOffice, TransSmart, TimoCom, enz.

Starbrite

Starbrite

Star brite® is in de watersport de toonaangevende producent van onderhoudsproducten, zoals onder meer reinigers, beschermers, teakoliën, motorolie en brandstofadditieven. Omdat Star brite® wordt geleid door enthousiaste bootbezitters die elk product zelf op hun eigen boot testen, worden alleen de nieuwste technologieën en de ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Het gevolg is dat alle producten van Star brite® het best mogelijke zijn, in plaats van gewoon “goed genoeg”. De moderne productie- en distributiefaciliteit in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de producten van het bedrijf in vrijwel alle landen van de wereld worden verkocht. Trouw gebleven aan zijn innovatieve aard blijft Star brite® nieuwe producten ontwikkelen om het onderhoud aan waardevolle bezittingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom introduceert het bedrijf in 2017 een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor campers en caravans en in 2019 een complete lijn hoogwaardige onderhoudsproducten voor tuinmeubelen.

http://www.starbrite.nl/

Ebben

Ebben

Boomkwekerij Ebben is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Met een veelzijdige en bijzondere collectie bomen en heesters voor elke denkbare toepassing weten we ook uw groenproject te transformeren tot een buitenruimte van formaat. Daarnaast draagt Boomkwekerij Ebben als kennispartner bij aan een brede kijk op duurzame, groene toepassingen in de openbare ruimte.

https://www.ebben.nl