Veevervoer

Dierenwelzijn en preventie van dierziekten zijn belangrijke aspecten binnen het veevervoer. Het vervoer van landbouwhuisdieren stelt daarom hoge eisen aan mensen en materieel.

 

Axis Eurolink

Axis Eurolink BV

VAEX begeleidt u graag in het gehele traject, daarbij leveren wij een all-in service. Naast een zorgvuldige selectie besteedt VAEX veel zorg aan de gezondheid en het welzijn van uw fokvee. Iedere koe wordt apart door een dierenarts onderzocht en krijgt een gezondheidsverklaring. Vanzelfsprekend is het bedrijf op de hoogte van de eisen die veterinaire dienten in verschillende exportlanden aan dergelijke verklaringen stellen.  

https://www.vaex.nl

Blom & Zn Zwammerdam BV

Transportbedrijf Blom & Zn. Zwammerdam BV

 

 

https://www.facebook.com/Blomtrans/

Hennen transport

Hennentransport Hooijer BV

Wat doen wij?

De kernactiviteiten van Hennentransport Hooijer zijn het transport van:
• Grootouderdieren
• Vleeskuiken ouderdieren
• Leg ouderdieren
• Legdieren

Specialisatie:

Zoals al eerder vermeld, hebben wij onze specialisatie in de logistieke dienstverlening in de pluimveehouderij. Dit begrip is erg breed, hier uit blijkt dan ook weer onze flexibiliteit. In hoofdzaak is onze specialisatie het vervoer van vleeskuiken ouderdieren en grootouderdieren die bestemd zijn voor de productie van broedeieren, en het vervoer van legrijpe kippen bestemd voor de productie van consumptie eieren. Doordat deze kippen nog een heel leven voor zich hebben is het van belang dat dit transport uiterst zorgvuldig uitgevoerd wordt. Bij Hennentransport Hooijer BV zijn de wagens dusdanig uitgerust dat men een optimale ventilatie heeft en dat daarbij de kippen afgeschermd zijn van zon of andere weersinvloeden. Verder vervoeren wij de kippen in ruime transport middelen die afgestemd zijn op de wensen van de klant, dat wil zeggen dat we de kippen vervoeren in kratten. De kratten kunnen worden afgestapeld en opengezet zodat de kippen er zelf uitlopen en vliegen. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs ervaring hebben in het vervoeren van pluimvee en ook de nodige kennis hebben van de gehele pluimveehouderij. Daarnaast zijn de chauffeurs in het bezit van een geldig Vakbekwaamheids diploma pluimveechauffeur, welke wettelijk erkend en verplicht is.

https://www.hooijerbv.nl

Mondfrans Comfort Class

J. van Mondfrans Veetransport

J. van Mondfrans Transportbedrijf bestaat sinds 1932. Wij vervoeren levend vee door geheel Europa op een geheel verantwoorde wijze en volgens de regels die er heden ten dage gelden.
Het aller belangrijkste voor J. van Mondfrans Transport is dat het vervoer in belang van het dier gebeurd.

https://www.vanmondfrans.eu

Verstoep nieuw

D.L. Verstoep Transport V.o.f

https://www.verstoeptransport.nl