Autotransport

Het transporteren van auto's.

ATS(1)

ATS Staphorst

Betrouwbaar en snel in het vervoeren van voertuigen door heel Europa.

Meld eenvoudig uw personenauto, bedrijfsauto of andere motorvoertuigen aan voor transport. Tevens verzorgen wij opslag en diverse services. Zo bieden we onze klanten een totaalpakket.

https://www.atsautotransport.nl/

ATG(1)

ATG Auto Transport

ATG Auto Transport is een transportonderneming welke is gespecialiseerd in het verzorgen van auto transport door heel Nederland en Europa voor derden. Onze autotransporters worden bediend door ervaren chauffeurs welke zeer geroutineerd zijn op dit speciale transport, de benodigde opleidingen hebben, gevolgd door code 95.
https://www.atgautotransport.nl

Depannage 2000

Depannage 2000

Depannage 2000 is een gespecialiseerd takel- en bergingsbedrijf, gekend in Antwerpen en omstreken. Vanuit onze vestiging in Hoboken opereren we in heel België en ook daarbuiten.

Met een team van 45 gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid wagenpark staat Depannage 2000 dag en nacht paraat voor het uitvoeren van dringende en minder dringende interventies. 

U kunt bij ons terecht voor een brede waaier aan activiteiten én oplossingen. Vervoer van personenwagens, vrachtwagens, opleggers, bussen en ook diverse soorten goederen en materialen, tot zelfs assistentie bij het verplanten van bomen. Niets is ons teveel!

Onze inzetbaarheid is multifunctioneel:

  • 24/7 beschikbaarheid
  • Snelle interventies bij pech of ongeval
  • Uitvoeren van spoedopdrachten en nood-uitleveringen van goederen
  • Doorschakeling van permanentie oproepen na de kantooruren en in het weekend.

https://www.depannage2000.com

Fleetpoint wagen 2

Fleetpoint

Een Benelux opererende succesformule op het gebied van langdurige oplossingen binnen de auto branche: dat is Fleetpoint. Ons bedrijf biedt (logistieke) uitkomsten van start tot finish aan onder één dak. Hier vallen de diensten: transport, schadeherstel, remarketing, afleveringsklaar maken, bedrijfswageninrichting, reconditionering, poolbeheer en opslag onder. Fleetpoint is sinds medio juni 2015 onderdeel van multinational Compagnie d'Affrètement et de Transport (CAT) SA.

Wij gaan voor langdurige relaties met (middel)grote bedrijven. Net als in iedere vriendschap, staan de kernwaarden vertrouwen, communicatie en ontzorging voorop. Deze woorden zetten we kracht bij door de belofte dat u bij ons:

  • proceswinst behaalt
  • alle disciplines onder één dak heeft
  • maatwerk ontvangt
  • geen opdrachten maar projecten vindt


Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, of stel uw vraag middels het contactformulier»

4.000M² BEDRIJFSPAND

17.000M² BEVEILIGD BUITENTERREIN

60 WERKNEMERS


www.fleetpoint.nl