TALIX Taskmanager en TALIX Portal

Met TALIX Taskmanager en TALIX Portal kunt u de efficiency van uw bedrijf enorm verhogen. TALIX Taskmanager is een handige tool waarmee u geheel automatisch diverse taken kunt laten uitvoeren, zoals het versturen van mails. Met Portal, een uitbreiding op TALIX geeft u uw opdrachtgevers de mogelijkheid om via het web opdrachten in te voeren en de statussen te raadplegen.

Met TALIX kunt u volledig automatisch taken laten uitvoeren die vaak blijven liggen of vergeten worden. De klanten van TANS gebruiken deze functie dagelijks in vele varianten, zonder dat ze er omkijken naar hebben. Er zijn tal van voorbeelden, zoals het versturen van mails:

  • ..6 weken voor het rijbewijs verlopen is.
  • als de charter zijn CMR nog niet heeft aangeleverd
  • als de wachttijd overschreden is
  • als de minimum voorraad bereikt is.

Met TALIX Portal geeft u uw klanten 24 uur per dag de mogelijkheid om opdrachten aan te leveren en de statussen op te vragen. De opdrachtschermen worden ingericht zoals de inrichting in TALIS. Bepaalde velden kunnen verplicht worden gesteld en uw klant kan zelf de adressen onderhouden en bijlages toevoegen. Kortom een handige tool voor uzelf en voor uw klanten.

Download de folders van TALIX en TALIX Portal