TALIS WMS

WMS boeking

TALIS WMS: Een eenvoudig WMS systeem voor een redelijke prijs.

Veel vervoerders verzorgen ook de opslag van goederen voor hun opdrachtgevers. Vaak hoeft een WMS systeem niet heel uitgebreid te zijn. TANS levert een eenvoudig systeem dat gekoppeld kan worden aan TALIS TMS. De gebruiker kan zelf diverse locaties aanmaken en per klant vastleggen hoe de inslag en uitslag geboekt worden. Dit kan op maximaal 3 niveaus. Pallet, Doos en Stuks.

Goederen kunnen op pallet-, verpakkingseenheid- en stuksniveau worden ingeslagen en uitgeslagen. Er kan gebruik gemaakt worden van partij- of serienummers en de goederen kunnen worden geblokkeerd.
Naast handmatige invoer van mutaties kunnen deze ook vanuit TMS of een externe applicatie gevuld worden.

De voorraad is op elk moment opvraagbaar, ook van een eerdere peildatum. Hiervoor is een uitgebreide rapportagefunctie aanwezig.

Voor de facturatie kan er gekozen worden uit verschillende methoden, bijvoorbeeld per locatie, vaste peildatum of een gemiddelde. Zowel de opslag als ook de inslag en uitslag kunnen getarifeerd worden. 

Om het inslag- en uitslagproces te versnellen kan er gebruik gemaakt worden van TALIS Mobile, de scanoplossing die op Android toestellen werkt.

Informatie artikel

Informatie artikel

In dit overzicht ziet u de voorraad per artikel. U kunt filteren op Opdrachtgever, artikel of een zelf door u gewenst veld. De mutaties of totalen kunnen geëxporteerd worden naar Excel. U kunt ook de voorraad op een bepaald moment terugzien, bijvoorbeeld 31 december vorig jaar. Dit is handig om de administratieve voorraad te vergelijken met de technische voorraad. 

Brug Elspeet(2)

WMS referentverhaal Van der Brug Transport BV.

Een wat kleiner transportbedrijf dat de ICT groots heeft
aangepakt, is Van de Brug Transport in Elspeet. Mede-eigenaar
Gerco van de Brug legt uit waarom hij hierin fors heeft
geïnvesteerd. “Klanten verwachten dit niveau van automatisering
niet en waarderen het enorm.” Lees verder.....
 

Klanten die met TALIS WMS werken.

Eenvoudige WMS oplossing is vaak voldoende voor veel transporteurs.