Hans met pensioen.

Hans voordeur met lamp

Hans met pensioen.

Hans verlaat TANS


Wat moet je schrijven bij je afscheid als je na 34 jaar in de logistieke automatisering, verschillende transport- en logistieke bedrijven hebt geholpen met de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Ik heb met heel veel plezier en voldoening het werk gedaan wat op mijn pad kwam, zowel in de automatisering als daarvoor.
De verscheidenheid aan bedrijven waar ik aan mocht schuiven (in verschillende rollen), de collegialiteit en loyaliteit van medewerkers, de sparringpartners die mijn compagnon RenĂ© en MT lid Ton zijn geweest, dat alles heeft in belangrijke mate bijgedragen tot de persoon die ik geworden ben. 
Momenteel ben ik aan het afbouwen en werk ik nog parttime. Vanaf 1 juli aanstaande breekt er echt een nieuwe levensfase voor mij aan, waarin ik mij (nog meer) bezig ga houden met andere zaken (o.a. fotografie en tennissen, stedentrips en vakanties, klussen in en om het huis en dergelijke).
Hoewel ik het graag gedaan zou hebben, is het onmogelijk om alle bedrijven waar ik in die 34 jaar mee te maken heb gehad, of waar ik geweest ben, persoonlijk te bezoeken. Laat ik dan via deze, misschien wat onsympathieke en onpersoonlijke weg, toch mijn dank uitspreken aan jullie allemaal, klanten van TANS. Dank voor de vriendelijke omgang met elkaar, dank voor jullie loyaliteit aan TANS en dank voor de kennis die ik bij jullie heb mogen opdoen. Ik wens jullie vooral goede zaken, ondersteund door prima software, op maat voor jullie bedrijf ingericht. Ook neem ik afscheid van alle medewerkers van TANS. Dat zal ik uiteraard wel persoonlijk doen, maar toch ook langs deze weg een heel hartelijk dank je wel voor jullie inzet in ons mooie bedrijf, voor jullie collegialiteit en vriendschap en voor jullie loyaliteit. Het zal even wennen zijn, zowel voor jullie als voor mij, maar als jullie zo bezig blijven zoals ik jullie heb leren kennen in de afgelopen jaren, dan komt het zeker goed. 
Uiteraard neem ik ook afscheid van alle partnerbedrijven waar we de afgelopen jaren succesvol mee samengewerkt hebben. Bedankt voor de plezierige manier van samenwerken en heel veel succes in de toekomst! 
Tenslotte wil ik TSS van harte succes wensen met TANS, een mooi bedrijf met een fantastische groep mensen, die het bedrijf gemaakt hebben tot wat het vandaag is. Het ga iedereen goed! 

Groeten,

Hans Koopmans