TALIS Emballage

Met de TALIS Emballage-module heeft u een krachtige tool om de mutaties in de emballage te registreren, saldo's te berekenen en overzichten te maken.

Emballage 1

HANDMATIGE OF DIGITALE INVOER

U kunt de mutaties handmatig invoeren, maar het is ook mogelijk om ze te laten importeren uit bijvoorbeeld een boordcomputer of een gescande vrachtbrief. Per mutatie kunt u standaard de relatie, de laadplaats, losplaats, kenteken, chauffeur en emballagesoort invoeren. Als u andere gegevens wilt vastleggen, is dit mogelijk nadat de consultant extra velden op uw scherm heeft toegevoegd.

Het invoerscherm kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Welke velden verplicht zijn kan ook door de consultant  vastgelegd worden. Als u gegevens invoert met een repeterend karakter, dan kunt u gebruik maken van de zogenaamde sjabloonfunctie. Er komen bijvoorbeeld meerdere ritten met pallets van een klant binnen. U kunt dan de klantnaam en datum invoeren en het sjabloon activeren, waarna u van alle mutaties alleen maar het aantal en kenteken hoeft in te vullen.

Emballage 2

INFORMATIE EMBALLAGE

Er is een aparte informatiefunctie beschikbaar, waarmee u op allerlei mogelijke manieren informatie kunt opvragen. U kunt gebruik maken van filters om maar een deel van de mutaties te zien, zoals een bepaalde maand, klant of emballagesoort.

U kunt op elke kolom sorteren en het is mogelijk om snel kolommen aan en uit  te schakelen. Met de groepeerfunctie kunt u mutaties per groep bij elkaar zetten en subtotalen laten berekenen. Nadat u de informatie op de juiste manier gegroepeerd heeft, kunt u het resultaat exporteren naar Excel, of als html of txt file. 

OPTIE: IMPORT MUTATIES

Met de optie “Import mutaties” kunt u de mutaties automatisch laten invoeren. Er zijn importmogelijkheden vanuit boordcomputers, of vanuit gescande documenten. Met deze functie bespaart u veel tijd en is de kwaliteit van de data van een hoog niveau.

EMBALLAGEBONNEN

Soms is het nodig om bonnen te printen van Emballagemutaties. Met deze optie kunt u een bon printen die door de supportmedewerker van TANS voor u is ingericht. 

OP PROEF 

Als u de Emballagemodule wilt uitproberen zonder aankoopverplichting, dan is dat mogelijk. Een telefoontje naar uw adviseur bij TANS volstaat.

 

De Emballagemodule is ook geschikt voor verladers, handelsondernemingen of verhuurbedrijven. Doordat de consultants van TANS snel en eenvoudig aanpassingen kunnen doen, kan de Emballagemodule geschikt gemaakt worden voor veel verschillende bedrijven. 

Download hier de folder van Emballage.