TALIS Delivery App

Screenshot_20190110-180319_LogisticsONE

TALIS Delivery App

De TALIS Delivery App wordt gebruikt door bedrijven die geen vaste boordcomputer wensen. De App kan worden geïnstalleerd op Androïd toestellen en de gegevens worden gevoed vanuit TALIS. Er kan een uitgebreid vragenpad ingericht worden waarmee de chauffeur de afleveringen kan registreren. 

Met de App kan hij ook uitgebreide vragenlijsten laten vullen, foto's maken, documenten scannen en bellen. Met de Insight monitor kan de planner de chauffeur op de kaart zien. De onderweg geregistreerde gegevens worden teruggesluisd naar TALIS waardoor de rit en de opdrachten automatisch worden bijgewerkt en de factuur in een handomdraai klaar is. 
 

Als de chauffeur de opdracht niet zelf kan uitvoeren, kan deze aan een charter worden aangeboden. De charter kan vooraf de App downloaden, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Het is ook mogelijk om een opdracht naar een charter te sturen zonder dat hij vooraf een App heeft gedownload. Dat kan namelijk met een code vanuit de opdracht die hij per mail heeft ontvangen.

De Delivery App kan in 5 verschillende talen gebruikt worden. De kosten zijn laag omdat u alleen een bedrag betaalt voor de dag waarop die daadwerkelijk gebruikt wordt. 

Download hier de folder van de Delivery App.

Deze klanten werken met de Delivery App.

De chauffers App boordevol functionaliteit voor een betaalbare prijs.