Verticaal transport

Verticaal transport is een van de belangrijke deelmarkten bij TANS. Onlangs heeft TANS 30 klanten overgenomen van RDC VT inclusief het pakket promatie VT. Door het flexibele karakter van TALIS kan de gebruiker vanuit een basisinrichting aanpassingen en uitbreidingen laten doen. Daardoor is TALIS geschikt voor bedrijven die meerdere activiteiten hebben zoals verhuur en exceptioneel transport.

Verticaal transport met een mobiele torenkatkraan.

Deze zware jongen maakt het mogelijk om zeer zware voorwerpen zoals beton-elementen over een grote afstand of een enorme hoogte te tillen. Verticaal transport vindt dagelijks plaats op bouwplaatsen, industrie en infrawerkzaamheden. Met TALIS registreert en plant u de inzet.

Bedrijven die verticaal transport aanbieden houden zich voornamelijk bezig met hijs- en kraanwerkzaamheden. Veel bedrijven in deze sector zijn vertegenwoordigd in de VVT,  Vereniging voor Verticaal Transport. Een aantal van deze bedrijven biedt ook exceptioneel vervoer aan. Het verplaatsen en plaatsen van een kraan is vaak onderhevig aan een vergunning. Deze kunt u registreren in TALIS. Het plannen en uitvoeren van de opdrachten is een complexe en tijdrovende zaak. Bovendien kan er in de planning snel iets veranderen omdat de werkzaamheden vaak afhankelijk zijn weersomstandigheden en gelijk moeten lopen met andere werkzaamheden in de bouw. Daarnaast is het plannen en de registratie van allerlei equipment noodzakelijk. Met TALIS TMS en IMPACT planning kunnen de diverse mensen en middelen gepland worden. Bovendien zijn er koppelingen met de TALIS App en andere merken boordcomputers.

vrachtwagen15.large
Baetsen 1

Baetsen

Baetsen transport in Veldhoven is gespecialiseerd in exceptioneel vervoer, bouwstoffenvervoer en kraanverhuur. Baetsen werkt sinds 2005 met TALIS TMS. 

www.baetsen.com

Boogaard

Auto- en Bergingsbedrijf Van den Boogaard B.V.

Hoogerwerker verhuur
Boogaard Facilities B.V. verhuurt hoogwerkers in diverse uitvoeringen die u met rijbewijs B al kunt huren en besturen van particulier tot ZZP-er. Daarnaast verhuren wij hoogwerkers met een ervaren bedieningsman en kunnen wij de klus voor u doen of gewoon als helpende hand erbij.

U kunt onze hoogwerkers inzetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals reinigen van een dakgoot, dakkapel, technische of bouwkundige reparatie, afvoer rookgaskanaal en reparatie van een schoorsteen. Maar ook inspectiewerk, plaatsen van reclamedoeken, snoeiwerk. Voor al uw bereikbaarheidsproblemen kunt u terecht bij Boogaard Facilities.

boogaard.nl

Boxtel 3

Van Boxtel Groep bv

Gedreven door bouw- en logistieke uitdagingen. Dat is familiebedrijf Van Boxtel Groep al sinds 1938. Hoe complexer de klus, hoe leuker we het vinden. Daarbij verbinden we – als je wilt – al onze disciplines: grond- en sloopwerk, infra, logistiek en transport. We denken en veren met je mee en zijn jouw partner bij elke bouw- of logistieke uitdaging. Zo realiseren we telkens weer een traject naar tevredenheid. En komen we tot een professionele totaaloplossing.

van Boxtel

Beck-01

Beck Logistics

Voor exceptioneel transport voor bedrijven door Europa, van Stockholm tot en met Sevilla en van Liverpool tot Budapest, beschikken we over een modern ‘wagenpark’ met zeer zware autolaadkranen. De bediening ligt in handen van onze ervaren gecertificeerde kraanmachinisten. Zij assisteren zelfs bij het monteren, assembleren of opbouwen van uw producten, waardoor maximale efficiency wordt bereikt. Voor u betekent dit niet alleen een veilige en vertrouwde uitvoering van uw transport- en hijsactiviteiten, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing op uw montage- of assemblageproces.

https://www.becklogistics.com/

Albert van der Scheur

Albert vd Scheur De Hijs- en Transportspecialist

Welkom bij Albert van de Scheur. Als compleet logistiek dienstverlener zijn wij al ruim 85 jaar specialist in logistieke uitdagingen zoals machine transport, machine verplaatsingen en verhuizingen, industriële verhuizingen, fabrieksverhuizingen, exceptioneel transport en zijn wij een totaalpartner in logistiek. Hieronder treft u al onze vakgebieden en geven wij u inzicht in hoe wij werken, met wie, ons materieel en onze mogelijkheden. 

www.albertvdscheur.nl

Klanten met Exceptioneel vervoer en verticaal transport

TALIS is uitermate geschikt voor de registratie, planning en facturatie van verticaal transport