Referentverhalen van onze klanten.

Hiernaast vindt u referentverhalen van onze klanten:

"Met TALIS hebben we de perfecte totaaloplossing voor ons hele bedrijf!"

Gestage groei van de onderneming deed Baetsen in 2005 besluiten om op een TMS (transport management systeem) over te stappen voor de ondersteuning van de transportactiviteiten. Het orderproces werd dusver vooral georganiseerd in Excel- en Word-doucmenten en er was sprake van inefficiënte eilandauto- matisering. Om te komen tot een optimale structurering van het orderproces werd TANS gevraagd het TMS-pakket TALIS te implementeren. Bedrijfsleider Bart Jansen: “Daarmee beschikken we over een perfecte totaaloplossing voor planning, orderverwerking en relatiebeheer.”

Meer lezen klik hier.

 

Gebruik van TALIS levert op meerdere fronten tijdswinst op bij Maas Toilet Verhuur.

Op een gemiddelde werkdag rijden de chauffeurs van Maas Toilet Verhuur langs wel vijftig verschillende adressen. Nog niet zo lang geleden betekende dat voor eigenaar John Maas dat hij eigenhandig met behulp van Google Maps de meest logische route moest uitstippelen. De overstap naar het transport management systeem TALIS van TANS bracht daar verandering in. 

Meer lezen, klik hier.

Huisman Transport. “TANS heeft een aanzienlijk aandeel in onze groei gehad.”

Huisman Transport startte in 2005 met het automatiseren van haar bedrijfsproces. 10 Jaar later vertelt Hans van Rossum, bedrijfsleider bij Huisman Transport: ‘Het is nu ondenkbaar om zonder automatisering te moeten werken. Er worden iedere dag dusdanig veel opdrachten verwerkt, dat dit anders met veel meer mankracht zou moeten worden uitgevoerd’.

Meer lezen, klik hier.

Scherpenzeel Fourages maakt efficiency met behulp van TALIS TMS

‘De wens bestond om ons totale bedrijfsadministratieproces te automatiseren. Met behulp van TALIS lukt dit met één druk op de knop. Hierdoor kunnen we met minder uren dezelfde resultaten bereiken’, vertelt Teus Scherpenzeel.

Meer lezen, klik hier.

Segers Internationaal Transport: “Bij TANS weten ze hoe de transportwereld in elkaar zit.” 

De eerste contacten tussen Segers Internationaal Transport en TANS stammen uit 2013. ‘Tot die tijd vulden wij onze planning handmatig in’, zegt Martijn Kools.

TALIS Transport Management

‘Onze planners tipten ons echter over TALIS, TMS van TANS. Vervolgens hebben wij contact met TANS gezocht en een demonstratie gekregen van het pakket. De keuze was vervolgens snel gemaakt.’

Meer lezen, klik hier.

 

 “Met TALIS TMS kunnen we onze werkzaamheden met halve bezetting aan.”

‘Met de groei van de organisatie groeide ook de behoefte aan informatie. De wens tot het automatiseren van ons bedrijfsproces ontstond en in 1995 kozen we voor TALIS van TANS. Daardoor kunnen we onze werkzaamheden met halve bezetting aan’, aldus André Spruyt, mede-eigenaar van SVB Transportgroep B.V.

Meer lezen, klik hier.

 

Transport Van Oort: “Met TALIS van TANS zijn we toekomstbestendig.”

Van Oort Eck en Wiel had de wens om met toekomstige technische ontwikkelingen mee te kunnen (blijven) gaan. Daarom zijn zij in 2007 gestart met het automatiseren van hun administratieve proces.

Meer lezen, klik hier.