Geconditioneerd vervoer

Bij geconditioneerd vervoer wordt de lading in een gecontroleerde atmosfeer vervoerd. Het gaat vooral om bederfelijke goederen. Op deze manier is er geen onnodig verlies van kwaliteit. 

 

Sommige producten worden gekoeld, bevroren of verwarmd vervoerd. De temperatuurmetingen worden door sensoren gedaan die rechtstreeks of via de boordcomputer in verbinding staan met planning. Een constante controle is dus altijd beschikbaar.  

Voor het vervoer van medicijnen, isotopen en bepaalde chemische stoffen is een kwaliteitscertificaat nodig, zoals GDP. TANS is bekend met deze materie en levert dan ook een TMS waarin de registratie en bewaking van geconditioneerde goederen kan plaats vinden.  

John Corneth

John Corneth B.V.

Wij zijn een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in :

-Handling en transport van geconditioneerde non food goederen.

-Handling en transport van pharmaceutische goederen, geconditioneerd en ambient.

-Handling en transport van gevaarlijke stoffen (ADR), geconditioneerd en ambient.

https://www.corneth.nl

Willems 2

Willems Transport

Willems Transport Rijkevoort is een familiebedrijf dat in de loop van 80 jaar uitgegroeid is naar een internationaal transportbedrijf, mede doordat wij onze klanten een uitstekende service en kwaliteit van transport bieden, in binnen- en buitenland. De zorg voor de te vervoeren goederen staat binnen het bedrijf altijd op de eerste plaats. Door middel van een uitstekend planningsysteem worden uw goederen afgeleverd op de juiste plaats èn op het juiste tijdstip. Naast transport zijn wij de allround logistieke dienstverlener bij wie de op- en overslag en de distributie van goederen in uitstekende handen is.

https://www.willemstransport.nl/

SVB

SVB Transportgroep

SVB Transportgroep is specialist in het vervoer van groenten & fruit en gerelateerde producten in Nederland. In twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de professionele vervoerders in de glastuinbouw. Als specialist kennen we de branche als geen ander. In de glastuinbouw gaat het immers altijd om snelheid. Daarom is snel schakelen - letterlijk en figuurlijk - in ons vak belangrijk. Met een compacte en slagvaardige organisatie zijn we onze opdrachtgevers van dienst. Dat zijn zowel telersverenigingen als exporteurs.

https://www.svbtransportgroep.nl

 

Kuyf Transport

Transportbedrijf G. Kuijf en Zn. B.V.

Doordat wij beschikken over een heel divers wagenpark en door een persoonlijke aanpak hebben wij voor u altijd een oplossing op maat. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met het vervoer van:

  • Levensmiddelen (koel en vries).
  • Bouwmaterialen zoals hout en steigermaterialen. Vrachtwagens voorzien van een zelfstandige laad- en losmogelijkheid doormiddel van een hijskraan of kooiaap.
  • Goederendistributie (ook stadsdistributie)
  • Transport van 1 tot en met 30 ton met open, huif en gesloten trailers.

https://www.kuijf-transport.nl

Koos van Gaalen BV

Koos van Gaalen BV

In Transportbedrijf Koos van Gaalen BV vindt u een krachtige samenwerkings partner met jarenlange ervaring en kennis van uw branche. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de belangrijkste kernwaarden.

Door een flinke uitbreiding in de laatste jaren hebben wij voldoende materieel ter beschikking en daardoor ook zoveel slagkracht ontwikkelt dat al uw vervoersopdrachten door ons ingevuld kunnen worden. Onze manier van werken slaat aan. Dat blijkt wel uit de langdurige relaties die zijn opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde bedrijven. 

https://www.koosvangaalen.nl/

Hart Heusden

De Hart Temperature Controlled Transport B.V.

De Hart, een bedrijf met ruim 80 jaar ervaring in de transportbranche. Het familiebedrijf begon in 1936 als melkrijders bedrijf en groeide in de jaren die volgden uit tot een onderneming van formaat. Toch is de benadering van klanten altijd persoonlijk gebleven. En staat het befaamde motto ‘afspraak is afspraak’ ook nu nog voorop. Onder leiding van de derde generatie De Hart ziet het familiebedrijf de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

https://www.deharttransport.com

Ingen(1)

J.W. van Ingen Transport

J.W. van Ingen Transport is specialist op het gebied van koeltransport en is al bijna 50 jaar gevestigd in Ingen (bij Tiel) in het midden van Nederland. Sinds de oprichting door Wim van Ingen senior op 1 april 1065 is het bedrijf gestaag uitgegroeid tot de dynamische onderneming die het nu is.

In de afgelopen jaren hebben wij een enorme knowhow opgebouwd op het gebied van distributie van geconditioneerde goederen. De goederen welke voornamelijk door ons worden vervoerd zijn:

★ eieren

★ bloemen en planten

★ groenten en fruit

Momenteel richten wij onze werkzaamheden voornamelijk op Duitsland, Denemarken en Zweden. Dagelijks transporteren wij groepage naar de omgeving van Freiburg.

Van Ingen Transport is groot genoeg om servicegerichtheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen. En klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Uw transport is onze zorg en daar zetten wij ons dagelijks voor de volle 100% voor in.

Betrouwbaar en flexibel. Het zijn de kernwaarden van J.W. van Ingen Transport. Met onze bijna 50 jaar aan ervaring zijn we een volwaardige logistieke dienstverlener, welke staat voor kwaliteit en service!

https://www.jwvaningentransport.nl/

Klanten van TANS die geconditioneerd vervoer verzorgen.