Overige deelmarkten

De wereld van wegtransport is onderverdeeld in meerdere segmenten. In de meeste segmenten heeft TANS meerdere klanten, o.a. in de wereld van Fourage, Geconditioneerd vervoer, Veetransport, Groupage, Warehousing, Koeriers en Containervervoer. Van al deze deelmarkten worden specifieke pagina's voor deze site ontwikkeld. 

Daarnaast kan TALIS ingezet worden bij logistieke bedrijven die minder voor de hand liggen. Een voorbeeld daarvan is Maas toiletservice. Dit bedrijf levert en reinigt mobiele toiletten op bouwplaatsen en bij festivals. Een ander voorbeeld is Depannage 2000 in Antwerpen. TALIS is hier speciaal ingericht voor de zogenaamde wegsleep van fout geparkeerde auto's in de binnenstad.  

Omdat TALIS een flexibel karakter heeft kunnen de consultants tal van inrichtingen maken. De implementatie lijkt dan op maatwerk, maar niets is minder waar. Het is en blijft een standaardpakket met alle voordelen van dien.

Maas 2

Holding John Maas B.V.

We kunnen hier prachtige toiletervaringen omschrijven om aan te geven hoe bijzonder onze materialen zijn. Maar dat doen we niet. Het is voor ons namelijk vanzelfsprekend dat alles er keurig uitziet en op locatie goed wordt gereinigd. Net zoals het vanzelfsprekend is dat we extra stappen zetten in onze service. Want daar halen wij onze trots uit. Goed, schoon en prima onderhouden sanitaire voorzieningen én persoonlijk contact. Alles om het zo comfortabel mogelijk te maken. We bieden je graag dat extraatje. En daarmee bied jij ook extraatjes aan jouw klant, aan jouw festivalbezoeker en aan jouw gasten!

Mobiele toiletten, badkamers en schaftwagens: Maas heeft het!

Gedegen materiaal, prima reiniging, goed onderhoud. Service zit in ons DNA

https://www.maastoiletverhuur.nl

Aarts 1

Aarts toiletcabineverhuur

Aarts toiletcabineverhuur en Aarts Douchewagenverhuur zijn onderdeel van Aarts Sanitair Service BV.
Onze specialisatie is het verhuren van sanitaire voorzieningen voor de bouw, renovaties, evenementen en feesten.
Wij beschikken over een ruim aanbod van toiletcabines, toiletwagens, mindervalide toiletten, urinoirs, plaszuilen, handwasunits en douchewagens.

https://www.aartstoiletcabine.nl