TALIS Transport management systeem

DAF-XF-with-Ultimate-Package-01

TALIS Transport Management Systeem

Waarom TALIS TMS:

  • Flexibel: modulaire opbouw
  • Snelle implementatie met aandacht voor de specifieke behoefte van de klant en per deelmarkt
  • Uitstekende service en ondersteuning (5 dagen per week van 7:30 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar voor hulp)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ingebouwde handleiding
  • Gemakkelijk te leren
  • Koppeling met diverse boordcomputers, Advanced Planningsystemen, Financiële pakketten en Scanoplossingen
  • Leverbaar als SaaS toepassing
  • Verkrijgbaar in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools

Ik heb interesse -> 

Op verzoek van de klant is het mogelijk om, op basis van werkwijze en informatiebehoefte, het standaardpakket aan te passen en uit te breiden. Dit gebeurt door middel van parameters en flexibele inrichtingstools.

Weten of TALIS TMS bij jouw organisatie past?

TALIS TMS wordt door zo'n 400 bedrijven succesvol gebruikt voor opdrachtenbeheer, planning en facturatie, maar ook in het magazijn en voor relatiebeheer.

 

Neem contact op

TALIS Transport Management Systeem (TMS) is modulair opgebouwd zodat u nooit méér koopt dan u nodig heeft. Uitbreiden kan altijd!

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op

TALIS voldoet aan de standaard. Met TALIS weet u zeker dat u een pakket heeft dat voldoet aan de laatste standaarden en ontwikkelingen. OTM5, eCMR, iShare zijn termen die voor TANS zeer bekend zijn en deels in de nieuwste versies van TALIS beschikbaar zijn.

TALIS .... met toegevoegde waarde

Uw basisversie van TALIS krijgt nog meer toegevoegde waarde ....

TransFollow

TRANSFOLLOW DE DIGITALE VRACHTBRIEF

 DE DIGITALE VRACHTBRIEF IS EEN VERVANGING VAN DE PAPIEREN VRACHTBRIEF. HET GEBRUIK ERVAN HEEFT ENORME VOORDELEN VOOR VERLADER EN VERVOERDER. BOVENDIEN IS HET GOED VOOR HET MILIEU.

 AFSPRAKEN MAKEN MET UW OPDRACHTGEVERS.

Als u met TransFollow wilt gaan werken dan is het nodig om vooraf met uw opdrachtgevers (verladers) afspraken te maken. Het voordeel zit hem in het feit dat u gaat samenwerken en het maken van goede afspraken is daarbij een vereiste. U kunt bijvoorbeeld afspraken maken over het uiterlijke tijdstip dat opdrachten worden aangeleverd maar ook over de manier waarop wijzigingen worden doorgegeven, hoe u om gaat met schades en vertragingen etc.   

De consultants van TANS en Beurtvaartadres kunnen u helpen bij het maken van afspraken met uw klant.

AANMELDEN BIJ TRANSFOLLOW

Als u met TransFollow wilt gaan werken dienen zowel u als ook uw opdrachtgever (verlader) zich als organisatie vooraf aan te melden bij TransFollow. Met uw login heeft u toegang tot de TransFollow Portal. Op de portal kunnen zowel u als ook de verlader de unieke nummers, de statussen en evt. opmerkingen zien.

 Meer lezen over TransFollow....

Emballage

MET DE EMBALLAGE-MODULE HEEFT U EEN KRACHTIGE TOOL OM DE MUTATIES IN DE EMBALLAGE TE REGISTREREN, SALDO’S TE BEREKENEN EN OVERZICHTEN TE MAKEN. 

HANDMATIGE OF DIGITALE INVOER

U kunt de mutaties handmatig invoeren, maar het is ook mogelijk om ze te laten importeren uit bijvoorbeeld een boordcomputer of een gescande vrachtbrief. Per mutatie kunt u standaard de relatie, de laadplaats, losplaats, kenteken, chauffeur en emballagesoort invoeren. Als u andere gegevens wilt vastleggen, is dit mogelijk nadat de consultant extra velden op uw scherm heeft toegevoegd.

Het invoerscherm kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Welke velden verplicht zijn kan ook door de consultant  vastgelegd worden. Als u gegevens invoert met een repeterend karakter, dan kunt u gebruik maken van de zogenaamde sjabloonfunctie. Er komen bijvoorbeeld meerdere ritten met pallets van een klant binnen. U kunt dan de klantnaam en datum invoeren en het sjabloon activeren, waarna u van alle mutaties alleen maar het aantal en kenteken hoeft in te vullen.

INFORMATIE EMBALLAGE

Er is een aparte informatiefunctie beschikbaar, waarmee u op allerlei mogelijke manieren informatie kunt opvragen. U kunt gebruik maken van filters om maar een deel van de mutaties te zien, zoals een bepaalde maand, klant of emballagesoort.

U kunt op elke kolom sorteren en het is mogelijk om snel kolommen aan en uit  te schakelen. Met de groepeerfunctie kunt u mutaties per groep bij elkaar zetten en subtotalen laten berekenen. Nadat u de informatie op de juiste manier gegroepeerd heeft, kunt u het resultaat exporteren naar Excel, of als html of txt file.

OPTIE: IMPORT MUTATIES

Met de optie “Import mutaties” kunt u de mutaties automatisch laten invoeren. Er zijn importmogelijkheden vanuit boordcomputers, of vanuit gescande documenten. Met deze functie bespaart u veel tijd en is de kwaliteit van de data van een hoog niveau.

 

EMBALLAGEBONNEN

Soms is het nodig om bonnen te printen van Emballagemutaties. Met deze optie kunt u een bon printen die door de supportmedewerker van TANS voor u is ingericht. 

 

OP PROEF 

Als u de Emballagemodule wilt uitproberen zonder aankoopverplichting, dan is dat mogelijk. Een telefoontje naar uw adviseur bij TANS volstaat.

 

De Emballagemodule is ook geschikt voor verladers, handelsondernemingen of verhuurbedrijven. Doordat de consultants van TANS snel en eenvoudig aanpassingen kunnen doen, kan de Emballagemodule geschikt gemaakt worden voor veel verschillende bedrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TALIS 8.0

Deze klanten werken met TALIS TMS

Tevreden klanten van TANS