Logistiek Dienstverlener

Een logistiek dienstverlener is veel meer dan een transporteur. Deze zogenaamde 3PL of 4PL bedrijven bieden vaak ook warehouse activiteiten of expeditie activiteiten. De combinatie van diverse modules, zoals opdrachten, planning en WMS, maken TALIS tot een volwaardig ERP systeem voor de logistieke dienstverlener. De inzet van de module Factuurmethoden zorgt ervoor dat het facturatieproces nagenoeg volledig automatisch gebeurt.

Rooijen van(1)

Van Rooijen Logistiek BV

Ons werkgebied is voornamelijk de Benelux.
De sector waarin wij vooral actief zijn is de fast moving consumer goods zoals food en zoetwaren, personal care, consumer electronics, pharmaceutical en cosmetics.
Wij kunnen onze klanten het one-stop shopping principe aanbieden via onze logistieke menukaart: Transport, Warehousing, Pharma en Value Added Services.

https://www.vanrooijen.nl

Kamps

Kamps Transport B.V.

Met Kamps Transport B.V. kiest u voor kwaliteit in logistieke dienstverlening. Sinds 1957 zijn wij actief in transport, opslag en overige logistieke dienstverlening. Van transport van één doosje tot de opslag van uw voorraad in Douane Entrepot, van labelen van uw producten tot internationale groupage. Bij ons kunt u terecht voor uw logistieke uitdagingen.

https://www.kampstransport.com/

Windhorst(1)

Windhorst Transport B.V.

Wij zijn specialist op het gebied van transport naar de UK en rijden dan ook dagelijks heen en weer. Behalve naar Engeland rijden we naar Wales, Schotland Noord-Ierland en naar Ierland. In veel gevallen worden uw goederen in trailers op de boot naar de UK gebracht. Daarvandaan worden de trailers door een fijnmazig netwerk naar de juiste plaats, op het juiste tijdstip vervoerd.   

https://www.windhorst.nl/

Spierings

Spierings Smart Logistics

Spierings Smart Logistics is van oudsher een familiebedrijf, dat gespecialiseerd was in het stuwadoren: het vakkundig laden en lossen van vracht. In de afgelopen jaren is Spierings in ‘s Hertogenbosch uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener met een brede klantenkring in uiteenlopende sectoren. Wij zijn logistieke probleemoplossers. Wij signaleren obstakels in de supply chain en komen met werkbare oplossingen. Flexibiliteit is bij ons geen modewoord, maar dagelijkse realiteit. Wij zijn in staat snel te schakelen als de situatie dat vereist. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd bovenaan. We doen wat we beloven en vaak zelfs nog meer. Daar krijgen we veel waardering voor van onze klanten.

https://www.spieringslogistics.nl/nl/