Distributievervoerder

Deze specialistische vervoerders werken in veel gevallen samen in netwerken en bundelen de zendingen voor de Nederlandse binnensteden om ze efficiënt te kunnen bevoorraden. 

Veel deelmarktleden maken gebruik van zero emission-voertuigen, de distributie loopt hiermee vooruit op het Klimaatakkoord. Distributiebedrijven leveren niet alleen aan retail maar ook aan DC´s van winkelketens zoals JUMBO, Jan Linders en Albert Heijn. Transparantie in de keten is een belangrijk issue. Voedselveiligheid en inzage in de positie van de wagens dragen bij aan de een hogere efficiency. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van zogenaamde Control Towers.
 

TALIS TMS is geschikt voor deze vorm van vervoer. Opdrachten kunnen via EDI ingelezen worden en er zijn koppelingen met control towers. Voor kleinere distributiebedrijven biedt TANS ook een eenvoudig WMS systeem.

   

markus-winkler-3vlGNkDep4E-unsplash

CoTrans

CoTrans is een onafhankelijke transportonderneming. Wij vervoeren goederen met een optimale service. Dit betekent dat we geen gebruik maken van depots of netwerken. Ook het verladen wordt tot een absoluut minimum beperkt. Ons motto is dan ook: Uw transport onze zorg!

https://www.cotrans.nl

Beneluxvet

Beneluxvet bv

Beneluxvet is van oorsprong een familiebedrijf. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een substantieel bedrijf en zijn de activiteiten gericht op het duurzaam en milieu verantwoord verwerken van frituur- en bak olie en vetten naar grondstof voor bio-energie. Restmaterialen uit verschillende voedselproductieprocessen en huishoudens, worden gereinigd en op specificatie gemengd naar speciale grondstoffen voor verschillende vormen van bio-energie productie. De kracht van onze organisatie is dat we uit zeer verschillende materialenstromen een zeer constante en hoge grondstofkwaliteit maken voor bio-energie productie. Wij zorgen ervoor dat de grondstof naadloos aansluit op het productieproces van onze afnemers. In ons gehele proces staan duurzaamheid, recycling en milieubewust werken centraal. In ons eigen laboratorium werken we nauwgezet aan materiaal controle en receptuur bewaking. Al onze binnenkomende materiaalstromen worden geschikt gemaakt voor hergebruik. Zelfs het verpakkingsmateriaal, waarin de materialen worden aangeleverd, wordt verwerkt tot grondstof of zijn zodanig gekozen dat langdurig hergebruik ook mogelijk is.

www.beneluxvet.nl

huisman

Huisman Transport

Huisman Transport is gespecialiseerd in het distribueren van goederen binnen de Benelux.

Huisman Transport is zo ingericht dat wij uw goederen in de meeste regio’s dagelijks kunnen aanbieden. U heeft de zekerheid dat binnen 48 uur uw goederen op de juiste plaats van bestemming zijn afgeleverd. Wilt u uw zending voor een bepaalde tijd bij de klant geleverd hebben dan kan dat bij Huisman Transport. Er wordt dan een tijdzending van gemaakt. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw goederen voor acht, tien of twaalf uur op bestemming is. U kunt uw zendingen aanmelden via ons e-mail adres (planning@huismantransport.nl)

Ons uitgebreid wagenpark maakt het mogelijk om uw goederen op de meest diversen locaties af te leveren. Hierdoor kunnen wij ook diversen goederen vervoeren. Onder het kopje soorten transport laten wij zien welke goederen u door ons kunt laten verzenden. Onze wagens kunnen wij via GPRS volgen. Wij zien hierdoor of de zending al geleverd is of hoe laat onze chauffeur bij u zal arriveren.

https://www.huismantransport.nl/

Bijvoet vsdv

Bijvoet

Bijvoet Transport: 'Onderdeel van de VSDV Groep'

Bijvoet Transport vervoert vele soorten goederen voor een groeiend aantal nationale en internationale opdrachtgevers. Specialisatie is het transporteren van producten die vanwege hun aard en afmetingen een speciale aanpak vereisen. Voorbeelden zijn onder meer hoogwaardige staal-producten, tuinartikelen, systeemwanden en airco-installaties.

Sinds 2020 is Bijvoet Transport overgenomen door de VSDV Groep en kan door synergie voor alle klanten efficientere en flexibeler transport worden aangeboden.

https://www.vsdv.nl/

Deze klanten maken gebruik van onze software