Exceptioneel en bouwmaterialenvervoer

Exceptioneel transport vervoert hoge, zware, brede of lange ladingen die niet binnen wettelijke kaders uitgevoerd kunnen worden. Het is echt specialistenwerk dus, waar in veel gevallen een ontheffing van de wegbeheerders voor nodig is.

MAAT-Transport

Maat Transport BV

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark, dat een grote diversiteit kent aan wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 85 tonmeter. Hierdoor is MAAT Transport bijzonder geschikt voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen. Behalve het transport voeren wij ook de plaatsingswerkzaamheden uit van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en wij plannen ons transport vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied).

https://www.maat4pl.nl

Martens

Martens Transport

Martens Transport is al jaren gespecialiseerd in exceptioneel transport. Wij beschikken over een eigen wagenpark dat wordt voorzien van preventief onderhoud. Het wagenpark bestaat uit zwaartransporttrekkers, euro-diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare trailers. Onze ervaren chauffeurs verzorgen het transport door Nederland en omliggende landen van wettelijk te lange, te brede, te hoge en te zware lading die wordt gezekerd met gecertificeerd spanmateriaal. Met ons Track & Trace systeem kunnen wij nauwkeurig de locatie bepalen van de vrachtwagens.

Daarnaast beschikt Martens Transport over doorlopende vergunningen in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Maar heeft ook kennis om incidentele vergunningen aan te vragen indien nodig.

Ten slotte beschikt Martens Transport over gecertificeerde begeleiders die ook route-onderzoek voor u uit kunnen voeren.

https://www.martenstransport.nl/

E.Lafeber

E. Lafeber Internationale Transporten BV

Exceptioneel transport is een van de belangrijkste werkzaamheden van E. Lafeber B.V. Zowel horizontaal als verticaal, zowel nationaal als internationaal hijsen en vervoeren wij met het grootse gemak goederen die qua afmetingen (lengte, breedte, hoogte) en/of massa buiten de normale regelgeving wegvervoer vallen. Onze mensen schrikken niet terug van het hijsen en verplaatsen van gewichten tot 400 ton en afmetingen tot 60 meter.

Ontheffingen en Begeleiding

De kennis en ervaring van de chauffeurs aangevuld met opleidingen als VOL-VCA, TCVT en lading zekeren zorgt ervoor dat uw lading met de grootst mogelijk zorg wordt vervoerd.

Voor het uitvoeren van exceptioneel transport beschikt E. Lafeber B.V. over de noodzakelijke langlopende ontheffingen in binnen- en buitenland en worden incidentele ontheffingen voor u geregeld.

https://www.elafeber.nl/

Baetsen 1

Baetsen Groep

Welkom bij de Baetsen-Groep! Of u nu een bedrijf, gemeentelijke overheid of particulier bent, wij zijn u graag van dienst! Uw wensen en vraagstukken op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken verdienen een passende oplossing, en het is ons doel deze aan u te bieden.

https://www.baetsen.com/

Kees Koopman

Kees Koopman Transport

Zijn er logistieke struikelblokken waar u in uw dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Bijvoorbeeld ruimtegebrek en een magazijn dat tot de nok gevuld is of wanneer u moeite heeft om goederen op het juiste moment op de juiste plek te leveren. Onze kracht is meedenken en daar waar het kan de klant ontzorgen. Zo kunt u zich weer focussen op uw kernactiviteit en doen wij de rest op het gebied van logistiek.

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Wij denken graag mee over een kwalitatieve en betrouwbare oplossing.

https://www.keeskoopmantransport.nl

Jan Kees Boer

Jan Kees Boer B.V.

Jan Kees Boer Transport is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, zowel intern als over de weg. Wij beschikken over langdurige doorlopende ontheffingen voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen om uitzonderlijke transport van ondeelbare ladingen op korte termijn te kunnen uitvoeren. Worden deze maten en gewichten door uw lading overschreden, dan vragen wij een incidentele ontheffing aan om uw lading toch op zijn bestemming te krijgen.

Speciale opleggers 

Voor al het exceptionele transport beschikken wij o.a. over teletrailers voor ladingen tot ruim 40 meter, Semi-diepladers tot 150 ton laadvermogen en diepladers met laadvermogens tot 120 ton.

https://www.jankeesboer.nl

haan

De Haan Transport

Een bedrijf, gespecialiseerd in machinetransport en -verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap. Daarom ontmoet u bij ons een team van chauffeurs cq autolaadkraanmachinisten met technisch inzicht en ervaring. Precies wat u nodig hebt!

https://www.gldehaantransport.nl/

G. Vlastuin

G. Vlastuin Transport

Lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport. Hoe bijzonder de maten van uw lading ook zijn, G. Vlastuin Transport uit Ede organiseert en verzorgt het vervoer. Van A naar B, van A tot Z. Bouwelementen, houtconstructies, ketels en silo’s, machines of windmolens, het zijn maar enkele voorbeelden van de objecten die wij vervoeren.  G. Vlastuin Transport neemt de logistieke regie van uw buitenproportionele goederen volledig in handen inclusief:

  • routeonderzoek
  • transportbegeleiding
  • vergunningen
  • engineering van (maatwerk) frames en bokken

www.vlastuintransport.nl