TALIS Urenadministratie

De Urenmodule van TALIS is een eenvoudig systeem waarmee u snel handmatig uren kunt boeken en wijzigen maar ook uren kunt importeren uit andere toepassingen.

TALIS Ritplanning, een boordcomputer of App of uit de Digitale tachograaf. Nadat u de uren heeft ingevoerd kunt u periodeberekeningen doen waarna het totaal wordt weergegeven in een rapport of in een scherm van waaruit u kunt exporteren naar Excel. Naast het boeken van uren, kunt u ook andere tijdsoorten bijhouden, zoals verlof, TvT, opleiding, etc. De periodegemiddelden kunt u terugvinden in de planningsmodule van TALIS, zodat de planner inzicht heeft in de gewerkte uren en daarmee rekening kan houden bij de nieuwe planning. 

Boeken uren

De TALIS Urenmodule voldoet aan de algemeen geldende CAO. TANS voorziet u van updates als de CAO wijzigt. Naast het invoeren van uren via het toetsenbord of het importeren uit bijvoorbeeld een boordcomputer zijn er tal van overzichten beschikbaar. Bijvoorbeeld een overzicht voor de medewerker, een verlofkaart en urenlijst voor de verloning. 

De Urenmodule is een eenvoudig systeem zonder poespas. De prijs is laag in relatie tot de beperkte functies. Ondanks dat, werken er meer dan 75 transportbedrijven met de Urenmodule. De module is niet geschikt voor de Belgische markt.

Download hier de productbrief Urenmodule