Multivers

Multivers financieel pakket en TALIS
Multivers is een financieel pakket dat door honderden TANS klanten dagelijks wordt gebruikt. Multivers wordt ontwikkeld door Software Gemak (voorheen Unit 4), waar TANS OEM dealer van is. Facturatie van transportopdrachten vindt plaats in TALIS TMS, waarna de openstaande facturen van de journaalposten worden weggeschreven in Multivers op grootboek- of op kostenplaatsniveau. De ontvangsten worden bijgewerkt in TALIS.

TANS is dealer van Multivers van Software Gemak (voorheen Unit 4). U kunt de producten bij TANS bestellen en de consultants van TANS zorgen desgewenst voor de installatie en implementatie. De helpdesk wordt door Software Gemak verzorgd, omdat daar meer expertise beschikbaar is. Software Gemak verzorgt ook diverse cursussen voor een optimaal gebruik van Multivers. 
 


 

DIVERSE PAKKETTEN
Multivers is verkrijgbaar in 4 verschillende versies: S, M, L of XL. Veel bedrijven hebben voldoende aan de S of M versie omdat de meeste niet financiële functies binnen TALIS aanwezig zijn. Multivers is primair ontwikkeld voor handels-, productie- en retailbedrijven. Als u naast transportactiviteiten bijvoorbeeld ook productieactiviteiten heeft of met projecten werkt, dan kan een hogere versie interessant zijn. De XL versie is de meest uitgebreide en biedt extra functionaliteit zoals, fiattering en de mogelijkheid om rekening courant boekingen te doen. TANS levert de zogenaamde OEM-versie van MULTIVERS. Deze heeft een samenstelling die afgestemd is op Transport en Logistiek. U betaalt met deze versies nooit te veel. 

LOKALE INSTALLATIE OF IN THE CLOUD
U kunt Multivers op uw eigen pc of netwerk installeren maar het is ook mogelijk om Multivers online te gebruiken. De laatste mogelijkheid geeft u meer vrijheid omdat u dan altijd en overal (mits u internet heeft) toegang heeft tot uw financiële pakket.
Bovendien kan uw accountant op afstand meekijken en zelfs correcties doen, als u daar toestemming voor geeft. De snelheid is sterk afhankelijk van uw verbinding. Unit4 aanvaardt geen aansprakelijkheid op dit gebied. Multivers online wordt altijd gebackupped en de software is vrij van virussen. 
 

KOPPELING TUSSEN TALIS EN MULTIVERS
De koppeling tussen TALIS en Multivers vindt plaats met behulp van een API koppeling. De API koppeling biedt de meeste mogelijkheden omdat het daarmee mogelijk is in TALIS de openstaande posten en bedragen van een debiteur te zien. 

INKOOPFACTUREN INLEZEN MET SCANSYS
Veel transportbedrijven maken gebruik van de oplossingen van ScanSys, voor het scannen, inlezen en verwerken van bijvoorbeeld vrachtbrieven. Met ScanSys is het ook mogelijk om inkoopfacturen te scannen en te importeren in Multivers. Hiervoor heeft u minimaal de M versie nodig. 

FUNCTIONALITEIT VAN DIVERSE OEM MULTIVERS VERSIES

Functie XL
Kas, Bank, Giro en memoriaal, Grootboek, Inkoop en Verkoopboek V
Crediteuren, Debiteuren, aanmaningen en rekeningoverzichten V
Scenarioboekingen V
Vaste journaalposten V
Kostenplaatsen en Dossiers V
Telebankieren V
BTW aangifte en ICP kwartaalaangifte V
Proefbalans, kolommenbalans en resultatenoverzicht V
Vreemde valuta, landen en talen V
Document Management (nodig voor de koppeling met Scan Sys) V
Management informatie V 
Relatiebeheer (nodig voor de koppeling met Scan Sys) V 
Import Financieel (nodig voor de koppeling met Scan Sys) V 
Automatische incasso V  
Fiattering V  
Multi D verbijzondering V  
Handel en voorraadbeheer V  
Inkooporders, magazijnbonnen, besteladviezen en backorders V  
Intrastat V  
Projecten en dienstverlening V   
Abonnementen V   
Rekening Courant boeken V   
Maximum aantal gebruikers 99 99
Maximum aantal administraties in online versie (bijbestellen mogelijk) 3
Automatische Bankkoppeling (alleen in de Online versie) ABN-ING-RABO V
Prijs per user per maand on-line €41,00 €56,00 €81,00 €106,00
Prijs per user per maand off-line €31,00 €46,00 €61,00 €  86,00
Set van 3 extra administraties per maand €12,50   

 

BANKKOPPELING (optioneel)
Het is mogelijk om bankmutaties volledig automatisch in uw Multivers Online in te lezen. Met de belangrijkste Nederlandse banken is er een koppeling gemaakt. Terwijl u slaapt worden de mutaties door Multivers opgehaald en verwerkt. Als u op kantoor komt is uw administratie bijgewerkt. U dient zelf de koppeling bij uw bank aan te vragen. Er zijn geen kosten aan verbonden.


TELEFONISCHE ONDERSTEUNING, ONDERHOUD EN NIEUWE VERSIES
Als u Multivers online gebruikt of wilt huren, dan betaalt u één bedrag per user per maand, inclusief helpdeskondersteuning, onderhoud en nieuwe versies. 

https://www.exact.com/nl/software/boekhoud-gemak

Download hier de folder van Multivers