Ik ben Maiko Kingma, geboren in ‘s-Hertogenbosch en nu woonachtig in Eindhoven. Mijn hobby’s zijn gamen, reizen en creatief zijn. Zo heb ik een hoop lopende projecten in huis (houtbewerking, home automation, etc.).

Sinds ik vijf jaar geleden ben afgestudeerd, heb ik in de Software detachering gewerkt waardoor ik mij heb kunnen oriënteren op de mogelijkheden, specialisaties en type werkgevers binnen de softwarewereld. Een groot deel van deze tijd heb ik aan de ontwikkeling van automatisering en CI/CD besteed, maar ik merkte ook dat ik graag breder inzetbaar wil zijn. Dus ging ik op zoek naar een (middelgrote) organisatie waarbij ik mijn collega’s goed kan leren kennen en we voor een langere periode naar een gezamenlijk doel kunnen werken. Dit denk ik ook bij TANS te hebben gevonden! Ik zie een interessante periode tegemoet door de introductie van IMPACT en TSS en bijbehorende uitdagingen. Er heerst een gezellige sfeer en hechte band tussen de collega’s. 

Ik heb reeds al een aantal leuke uitdagingen op mogen pakken en ben erg benieuwd naar wat de toekomst zal brengen. Hoe dan ook heb ik er zin in!

 

Nieuws van TANS
25 april 2023 +/- 2 minuten leestijd