Op 1 maart jongstleden is TANS overgenomen door TSS Total Specific Solutions. In het bijgaande persbericht leest u over de mooie stap in de toekomst van TANS.

 

Nieuws van TANS
07 maart 2022 +/- 1 minuut minuten leestijd

Het Nederlandse softwarebedrijf TANS sluit zich aan bij Total Specific Solutions

Total Specific Solutions ("TSS") heeft TANS BV & BVBA overgenomen, het toonaangevende softwarebedrijf dat TMS en WMS oplossingen biedt aan transport en logistieke bedrijven in de Benelux. Dit is TSS haar eerste specifieke automatiseringsoplossing voor deze markt in de Benelux. 

De naam, TANS vestigingsplaatsen, medewerkers en organisatie blijven ongewijzigd. De supportafdeling en productontwikkeling blijven in Eindhoven.  
 

Joost van Haarlem, Portfolio Manager bij TSS: "Wij zijn verheugd om TANS aan onze portfolio te mogen toevoegen in de Benelux. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en heeft een zeer goede kennis van haar markt en de behoeften van haar klanten. Zulke inhoudelijke kennis en klantgerichtheid wordt erg gewaardeerd binnen TSS. TSS heeft veel kennis over het runnen van VMS bedrijven en kan die inzetten bij de nieuwe fase van TANS. TANS is klaar voor de volgende stap. Ik kijk uit naar de samenwerking met René Knapen en de mensen bij TANS.”