Partners

2Foqus Data & Analytics

2Foqus, voorheen Pink Elephant, is een internationale business-innovator en kennisleider op het gebied van bedrijfstransformatie. 2Foqusstelt klanten in staat de kennis en creativiteit binnen hun organisatie te vertalen naar resultaten. 2Foqus levert diensten als Enterprise App Services, IT Services en Education Services. TANS werkt samen met 2Foqus op het gebied van management rapportages voor haar klanten in transport en logistiek.

Astrata

Astrata biedt effectieve fleet management voor transport- en logistieke bedrijven.

Aventeon

Biedt mobiele oplossing voor transport en logistiek. Aventeon heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van mobiele processen.

Collect & GO

Service provider voor de digitale vrachtbrief / E-CMR

CompX

TALIS op elke werkplek beschikbaar via CompX. Met CompX maakt uw automatisering een professionele stap naar de toekomst. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u locatie onafhankelijk gebruik maken van uw eigen bedrijfsgegevens, e-mail en bestanden. Voordelen van online werken: Overal en altijd beschikbaar, altijd back-ups en antivirus beveilging, geen dure hardware nodig, koppeling met MS Office toepassingen.

Creative Gears

Concreet kunnen we vandaag de dag middels allerlei verschillende protocollen en manieren data met de buitenwereld uitwisselen. Om een beeld te geven: We kunnen data bij ons laten bezorgen of ophalen, middels bestanden, internet of rechtstreekse database connectie. En komen we toch iets tegen waar we met CG-Connect nog geen raad mee weten, dan is integratie van techniek of protocol in onze software voor onze rekening. Uitbreiding met nieuwe technieken en inrichtingsmogelijkheden maken we altijd voor al onze klanten beschikbaar.

DALTI

DALTI staat voor Dutch Association of Logistics and Transport IT suppliers en is een vereniging voor ICT leveranciers actief in de sector Transport en Logistiek of voor bedrijven met een logistiek belang. DALTI is op 1 juni 2018 opgericht door de initiatiefnemers TANS, Aventeon, FiLogic, Centric Logistic Solutions, MobiCoach, Rainbow Solutions en Synple. Doel van de vereniging luidt als volgt: “het bevorderen van een verantwoorde toepassing van de informatica en de informatie- en communicatietechnologie (hierna: “ICT”) in de sector Transport en Logistiek en de behartiging van de gezamenlijke belangen van organisaties, welke informatica en ICT -producten en -diensten aanbieden voor bedrijven in de sector Transport en Logistiek of bedrijven met een logistiek belang”.

Data2Track

Data2Track; uw assistent aan boord. Data2Track is leverancier van boordcomputeroplossingen en voertuig volgsystemen. Door de koppeling met Talis kunnen ritgegevens worden uitgewisseld tussen kantoor en de voertuigen. De koppeling tussen beide systemen wordt volledig afgestemd op uw eisen en wensen, zodat uw bedrijfsprocessen optimaal functioneren

Informaxion

Informaxion levert SMS diensten. Vanuit TALIS is het mogelijk om via de e-mailfunctie een SMS-bericht te sturen naar de mobiele telefoon van uw chauffeur. Het is ook mogelijk om vooraf ingestelde codes terug te ontvangen, zodat de status in de opdracht van TALIS aangepast kan worden. Indien u meer wilt weten over de SMS koppelingen met TALIS, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de verkoopadviseur van TANS.

MobiCoach

In de wereld van fleetmanagement is MobiCoach een toonaangevende speler die bekend staat om zijn flexibele mogelijkheden, via eigen ontwikkelde oplossingen. Sinds 1995 levert MobiCoach gespecialiseerde oplossingen binnen allerlei verschillende takken van transport en logistiek. Zo is onder andere de MobiScout Mobile app beschikbaar als mobiele fleetmanagement oplossing. Smartphones en tablets worden flexibel ingezet om de bedrijfsefficiëntie sterk te vergroten. Door met innovatieve toepassingen van hedendaagse techniek steeds voorop te blijven lopen, blijft u met MobiCoach klaar voor de toekomst.

Orbis

Met ORBIS Taskmanager kunt u routinematige processen geheel automatisch laten verlopen. Tevens kunt u het programma opdracht geven om bepaalde acties uit te voeren als een bepaald tijdstip of bijvoorbeeld status bereikt is.

Ortec

ORTEC is leverancier van onder andere het planningssysteem ORTEC Route Scheduling (ORTEC RS). Vanuit TALIS kunnen opdrachten naar het planningsysteem ORTEC RS gestuurd worden. In ORTEC RS worden de optimale ritten samengesteld. Daarna kunnen de ritten ingelezen worden in de planningsmodule van TALIS.

Portbase

Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie in de Nederlandse havens. Via het havenoverstijgende Port Community System van Portbase profiteren bedrijven van een veelheid aan intelligente diensten voor efficiënte en eenvoudige informatie-uitwisseling, zowel onderling als met overheden. Alle deelnemers optimaliseren zo hun logistieke processen. Vanuit TALIS is het mogelijk om exportdocumenten te versturen voor verdere afhandeling. Daarnaast kan er vanuit TALIS referentienummers opgehaald worden voor het uithalen van containers.

PTV

PTV is leverancier van Route- en ritplanningssytemen. PTV levert ook componenten voor TMS-systemen. Vanuit TALIS kunnen opdrachten geëxporteerd worden naar Smartour, het ritplaningsprogramma van PTV. De geoptimaliseerde ritten kunnen daarna weer ingelezen worden in de planning van TALIS. De geïntegreerde routeplanner in TALIS, xServer genaamd, is een component van PTV.

QlikTech

Qlikview is een analyse en rapportagetool die uit een of meerdere databases gegevens opvraagt en presenteert op de wijze zoals u het wil. Met behulp van het dashboard kunt u inzoomen op alle gerelateerde gegevens. Dit associatieve gedrag maakt Qlikview tot een zeer krachtige analysetool. Meer dan 25% van de organisaties kunnen relevante managementinformatie niet binnen twee dagen opleveren. Om succesvol en efficiënt taken uit te voeren, moet u eenvoudig inzicht kunnen krijgen in de gevraagde procesinformatie. Met deze informatie kunt u vervolgens snel en adequaat beslissingen nemen. Het te voeren beleid wordt hier mede door bepaald. Bij processen kunt u bijvoorbeeld denken aan: het optimaliseren van uw planafdeling. U zorgt dat uw verkoopteam met een druk op de knop weet wat er vervoerd is voor welke klanten, wat er nog geleverd moet worden, wie vorig jaar wat kocht en hoe dat dit jaar is. Maar ook wie achterloopt ten opzichte van vorige jaar en wie niet, op welke producten, welke accountmanager, welke regio, trends en benchmarks.

Rietveld

“Rietveld is al ruim twintig jaar actief is op het gebied van fleetmanagement. Met de Efficio boordcomputer en het platform EasyTrack zorgt Rietveld ervoor dat fleetmanagers alle informatie krijgen die ze nodig hebben om hun vloot efficiënt te managen. De oplossingen welke Rietveld met EasyTrack kan bieden creëren meer rust op de planning en zorgen er tevens voor dat de administratieve handelingen sterk worden verminderd en vereenvoudigd. Daarnaast heeft Rietveld diverse oplossingen op het gebied van brandstofmanagement. Bespaar bijvoorbeeld brandstof met de rijstijlmanager EasyDrive.”

ScanSys

Scan Sys levert oplossingen voor het geautomatiseerd verwerken van vrachtdocumenten en overige documentstromen. De software ImageCapture integreert volledig met TALIS waardoor verwerkte vrachtbrieven, CMR’s of rittenlijsten direct opvraagbaar zijn vanuit uw TMS. Kostbare tijd wordt op deze manier bespaard terwijl u beschikt over volledige inzage in uw transportadministratie.

Tharsis

Tharsis Consultancy BV ondersteunt logistieke bedrijven op het vlak van procesinnovatie en resultaatverbetering. De toenemende stroom van gegevens die nodig zijn binnen de processen en in de communicatie met opdrachtgevers en ontvangers zorgen voor een complex IT-landschap. SCM, GPD, SSCC etc. stellen steeds nieuwe eisen aan uw organisatie en uw processen. Door goed gebruik te maken van de mogelijkheden van mensen en middelen kunnen processen worden vereenvoudigd en kunt u flexibel reageren op klantvragen. Dit kan ook leiden tot een aanzienlijke resultaatverbetering en verbetering van de klantentevredenheid.

Transfollow

TransFollow – het nieuwe digitale standaardprotocol voor de digitale vrachtbrief. TransFollow is het online platform waarmee u een vrachtbrief digitaal kunt indienen, uitwisselen, volgen en ondertekenen. Daarmee vervangt TransFollow de inmiddels tachtig jaar oude (CMR-) vrachtbrief. De informatie over de zending van goederen wordt digitaal en realtime verstuurd. Documenten hoeven dus niet meer verwerkt en/of gescand te worden. Bovendien is de informatie direct beschikbaar. Afzender, verlader en/of ontvanger hebben te allen tijde inzage in het gehele traject. TransFollow stelt hiermee de transport-en logistieke sector efficiënter en effectiever te werken.

Transics

Transics ontwikkelt en verkoopt software, hardware en diensten die vlootbeheerders in de transportsector op weg helpen naar (kosten-)efficiëntere processen; productiever, veiliger en milieuvriendelijker rijden en betere dienstverlening, zodat ze competitief blijven en hun kosten onder controle kunnen houden. Het aanbod omvat fleetmanagementsystemen (FMS) en diensten voor het beheer van trucks, chauffeurs, trailers, ladingen en onderaannemers. Een oplossing voor vlootbeheer werkt competitieve voordelen in de hand: het helpt bedrijven om direct en indirect kosten te besparen (minder brandstof, kortere rijafstand, geoptimaliseerde werktijden, minder transportkosten, naleving van wetgeving, minder personeelskosten, efficiëntere inzet van chauffeurs) en leidt tot grotere klantentevredenheid (meer stipte leveringen, nieuwe klanten en klantenbehoud).

Trimble

Trimble Transport & Logistics is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor transportbeheer voor zowel grote als kleine bedrijven in de sector transport en logistiek. De innovatieve en gebruikersvriendelijke oplossingen omvatten boordcomputers, draadloze communicatiediensten en web-based backoffice-applicaties, die door hun integratie voor een feilloze workflow zorgen om werkzaamheden te transformeren en optimaliseren. Dankzij hun modulaire, schaalbare architectuur kunnen de oplossingen van Trimble Transport & Logistics met de veranderende behoeften van een bedrijf meegroeien.

Unit4

Unit 4 is leverancier van Financiële pakketten. TANS koppelt haar producten met behulp van de API aan Multivers. TANS is dealer van Multivers en verkoopt en implementeert de software bij haar klanten. De journaalpost Verkoopfacturen en de openstaande posten worden vanuit TALIS in Multivers bijgewerkt. Na ontvangst van de betaling wordt deze in TALIS verwerkt. Daardoor is het mogelijk dat u in TALIS kunt zien of er openstaande posten zijn zonder dat de TALIS gebruiker Multivers hoeft op te starten. Het is zelfs mogelijk om vanuit TALIS een openstaande posten lijst te printen en te mailen. Indien de kredietruimte in TALIS overschreden wordt kan een nieuwe transportopdracht geblokkeerd worden voor de planning. De planner kan de nieuwe opdracht wel zien.

Twitter