Over TANS

AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Optimale automatisering voor logistieke bedrijven is van levensbelang. Een goede automatisering zorgt voor kostenreductie, arbeidsbesparing, betere arbeidsomstandigheden, kortere reactietijden, rendementsverhoging en betere informatievoorziening. Kortom, een optimale automatisering geeft een klantgerichte uitstraling en een betere concurrentiepositie.
 

 


TANS; DE LOGISCHE PARTNER
Bij de keuze van software lijken de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Er zijn veel aanbieders, maar het gaat niet alleen om de software. Software is onderhevig aan wijzigingen veroorzaakt door bijvoorbeeld technische ontwikkelingen en wetgeving. Maar ook als de wensen van uw huidige of toekomstige klanten wijzigen, stelt dat weer nieuwe eisen aan de software. Het kiezen van software is daarom altijd een keuze voor dat moment. Als u kiest voor een automatiseringsleverancier dan kiest u voor een relatie die jarenlang uw sparringpartner zal zijn en met u mee moet veranderen. Daarom zijn er een aantal criteria, anders dan de functionele mogelijkheden van de software, die mede uw keuze zouden moeten bepalen.

DE KRACHT VAN HET SPECIALISME
TANS is als een van de weinige automatiseringsorganisaties volledig gespecialiseerd in de logistieke sector. TANS vervaardigt uitsluitend software voor transportondernemingen in diverse deelsegmenten van het wegvervoer. De laatste jaren vinden ook logistieke bedrijven en overheidsorganisaties hun weg naar TANS. In 1985, dus meer dan 25 jaar geleden begon TANS als pionier op dit vakgebied. Sedert die tijd bouwde het bedrijf veel expertise en vaardigheden op en werd één van de marktleiders in zijn vakgebied. Omdat personeelsverloop bij TANS een vrijwel onbekend gegeven is, heeft u bovendien de zekerheid dat u steeds met zeer ervaren adviseurs en consultants praat. TANS levert haar producten in Nederland en Belgïe.

PRODUCTVISIE
TANS heeft een eigen visie ontwikkeld ten aanzien van de ontwikkeling en levering van haar producten. Deze visie luidt als volgt: TANS bedenkt, ontwikkelt, verkoopt en onderhoudt standaardsoftware die door zijn flexibiliteit in hoge mate aanpasbaar is aan de wensen van de klant. Programmeren is daarvoor niet nodig. Dit alles zorgt voor een compleet aanbod.

FUNCTIONEEL (IN ALLE FACETTEN)
Automatiseringspakketten van TANS zijn zeer veelzijdig. het hoofdproduct is TALIS, Transport And Logistics Information Systems. TALIS is modulair verkrijgbaar. Er zijn onder andere modules voor: Relatiebeheer, Facturatie, Ritplanning, Warehousing, Emballage en Urenverwerking. Dankzij de module Flexibele Pakketopbouw kan de software volledig op uw wensen (inclusief alle gevraagde invoervensters en outputopties) worden afgestemd, zonder dat u kostbaar maatwerk hoeft te betalen.

Het pakket heeft signaleringsfuncties en is probleemloos te koppelen aan andere toepassingen. Uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit-verhouding zijn de belangrijkste kenmerken van TALIS. Het pakket staat in de gehele transportbranche hoog aangeschreven.

Naast TALIS levert TANS ook de producten TALIX, een Taskmanager en Webopdrachten waarmee opdrachtgevers via internet opdrachten kunnen aanleveren en ze blijven volgen. De software van TANS is ook leverbaar als ASP toepassing. TANS is tevens dealer van Multivers van Unit4, een financieel pakket voor het MKB.

SAMENWERKING
Onder het motto "schoenmaker blijf bij je leest" heeft TANS er voor gekozen om niet alle automatiseringstoepassingen zelf te ontwikkelen. De markt is te klein en te divers om een compleet scala aan oplossingen te ontwikkelen. Daarom werkt TANS samen met partners om zodoende toch in een compleet aanbod te kunnen voorzien. De keuze van de klant is bij die visie maatgevend. TANS werkt samen met leveranciers van diverse merken boordcomputers, financiële pakketten, scantoepassingen, ritplanningssoftware, Business Intelligence, salarispakketten, etc...

ONDERSTEUNING IS VANZELFSPREKEND
Achter onze software staat bovendien een zeer professionele, betrouwbare en klantvriendelijke organisatie. TANS zorgt voor volledige implementatie, inclusief installatie, testen, instructie van gebruikers en after-sales begeleiding. Een goed ingevoerde helpdesk zorgt er voor dat u bij vragen snel en op een begrijpelijke manier op weg geholpen wordt. TANS kan op afstand de computer overnemen om kleine aanpassingen te doen. Omdat de logistieke sector vaak nog laat bezig is, kunt u onze medewerkers bereiken tot 20.00 uur 's avonds. Totaalservice is bij TANS vanzelfsprekend.

TANS MAAKT U TOEKOMSTBESTENDIG
Die toekomst is bij TANS sowieso in goede handen, 25% van de bedrijfskosten investeert het bedrijf jaarlijks in research en development. Zo weet u zeker dat uw pakket ook in de komende decennia berekend is op nieuwe communicatietechnieken, nieuwe besturingssystemen, aanpassingen van regelgeving, beveiligingswensen en andere koppelingen met software. Enkele voorbeelden ter illustratie: In 2000 ontving TANS van minister Zalm van Financiën de Eurotrofee omdat TANS veel aandacht had geschonken aan de voorlichting voor de komst van de Euro. TANS bracht in 2009 het eerste groene TMS op de markt, waamee CO2 uitsoot van een rit berekend kon worden. De software wordt gedeponeerd bij een notaris onder Escrow voorwaarden. Leden van de gebruikersvereniging kunnen daar in geval van calamiteit gebruik van maken. Een ander belangrijk criterium voor de keuze van een leverancier is het aantal klanten. Een bedrijf heeft een bepaalde kritische massa nodig om de ontwikkelingen te kunnen blijven volgen. TANS heeft honderden klanten, met duizenden medewerkers die dagelijks met TALIS werken.

EEN BEPROEFDE KEUZE
Die wetenschap was voor veel bedrijven van uiteenlopende grootte aanleiding om te kiezen voor TANS. Bijna 100 klanten zijn in de jaren tachtig klant geworden bij TANS en ervaren nog dagelijks hoe TANS en haar software een goed fundament vormen voor een succesvolle bedrijfsvoering. Spreekt die zekerheid u aan? Dan is het tijd voor een nadere kennismaking met TANS en haar automatiseringsaanpak. Wilt u een demo of nadere informatie? Een telefoontje volstaat. Ervaar hoe TANS met integrale automatisering zorgt voor een blijvende voorsprong!

U vindt TANS in Eindhoven.

 

 

Kantoorgebouw TANS664220.jpg

Download hier onze Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden.

Twitter