Nieuwe data TALIS cursussen bekend: 2019

Written by: Tans

Het TALIS cursusrooster voor 2019 is bekend.

TANS organiseert regelmatig diverse cursussen voor TALIS gebruikers die net met TALIS zijn gestart of nog moeten starten. Maar ook voor gebruikers die al enige tijd met TALIS werken zijn cursussen beschikbaar om hun kennis uit te breiden. De cursussen worden gehouden in de cursusruimte bij TANS in Eindhoven en kunnen op verzoek ook bij u op locatie plaatsvinden. Naast het cursusaanbod dat staat beschreven is het ook mogelijk om met uw consultant een cursus op maat samen te stellen. De cursusdocenten zijn zelf consultant, hebben veel praktijkervaring en zijn in staat om naast de behandeling van het standaard cursusmateriaal ook in te spelen op praktijksituaties.


Cursusaanbod 2019

In 2019 bieden wij de volgende cursussen aan: TALIS basiscursus; 

  • TALIS cursus Ritplanning;
  • TALIS cursus Factuurmethoden;
  • TALIS cursus Flextools
  • en de workshop CRM. 

 

Via de agendamodule op onze website kunt u uzelf en / of collega's eenvoudig inschrijven voor een cursus. Wilt u een overzicht van het nieuwe rooster: DOWNLOAD HIER HET CURSUSROOSTER 2019

 

Twitter