Nieuws

Kusters Bedrijven: ‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

Kusters Bedrijven in Eindhoven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een “One Stop Shopping” organisatie op het gebied van Transport, Logistieke en Facilitaire dienstverlening. TANS (Transport & Automotive Network Systems) zorgt daarbij al meer dan 25 jaar voor automatiseringsoplossingen op maat.

Van Rooijen: 'efficientere operatie, betere service, meer managementinformatie'

De Eindhovense logistiek dienstverlener Van Rooijen is enige tijd geleden overgestapt op TALIS, het transport- en logistiek informatiesysteem van ICT-bedrijf TANS. De implementatie nam ongeveer tien maanden in beslag.

Fleetpoint: Bulletproof met de TALIS koppeling met TransFollow

Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het concept Fleetpoint uitgegroeid tot een bloeiend en sterk groeiend bedrijf dat de complete levering en het beheer van uw autovloot in één keer regelt.

Succesvolle updatecursussen versie 8.0.

De afgelopen maanden werden er diverse updatecursussen gegeven voor versie 8.0 van TALIS. De bijeenkomsten in Utrecht en Eindhoven werden druk bezocht en de beoordelingen waren overwegend positief.

Pilot bijeenkomst IMPACT

Ondanks dat iedereen het druk heeft is het gelukt om een pilotbijeenkomst te organiseren. Op 21 juni kwamen gebruikers bij elkaar om de meest recente Bèta versie van IMPACT onder handen te nemen. Het was een succesvolle bijeenkomst omdat er een aantal zeer bruikbare tips kwamen en omdat de pilots  steeds enthousiaster werden over de mogelijkheden.

Twitter