Nieuws

Segers International Transport: ‘Bij TANS begrijpen ze hoe de transportwereld in elkaar zit’'

Met zo’n 100 wagens per week naar alle gebieden in Spanje en een eigen vestiging in Barcelona, is Segers International Transport uit Oosterhout een specialist op het gebied van transporten van en naar Spanje. Samen met TANS uit Eindhoven, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal flinke efficiencyslagen gemaakt.

SAVE THE DATE: ICT & Logistiek op 7 en 8 november in Utrecht 

Op 7 en 8 november vindt de jaarlijkse ICT & Logistiek beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.  

Kusters Bedrijven: ‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

Kusters Bedrijven in Eindhoven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een “One Stop Shopping” organisatie op het gebied van Transport, Logistieke en Facilitaire dienstverlening. TANS (Transport & Automotive Network Systems) zorgt daarbij al meer dan 25 jaar voor automatiseringsoplossingen op maat.

Blog | Hoe krijgen we het in ons hoofd

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

Van Rooijen: 'efficientere operatie, betere service, meer managementinformatie'

De Eindhovense logistiek dienstverlener Van Rooijen is enige tijd geleden overgestapt op TALIS, het transport- en logistiek informatiesysteem van ICT-bedrijf TANS. De implementatie nam ongeveer tien maanden in beslag.

Twitter