Nieuws

ROC GILDE aan de slag met Transport Management Systeem van TANS

Op 23 oktober heeft het Centrum voor Logistiek Vakmanschap(CLV) van Gilde Opleidingen officieel een contract ondertekend met logistiek automatiseringsbedrijf TANS uit Eindhoven. TANS levert sinds jaren aan honderden transportbedrijven in de Benelux een Transport Management Systeem (TMS) en is daarmee marktleider. Ook in Limburg werken tientallen transportbedrijven met de software van TANS, dat van oorsprong ook een Limburgs bedrijf is.

Ervaar IMPACT op ICT en Logistiek

Van 28 t/m 30 november 2017 is de ICT en Logistiek beurs in de Jaarbeurs Utrecht! TANS is hierbij aanwezig op stand 03.B083. Kom langs en maak kans op een X-Box One!

Link-Up versnelt administratieve proces met TALIS Delivery App

Koeriersbedrijf Link-Up uit Oostkamp (België) gebruikt sinds enkele maanden de Delivery App van TANS.

G. Kuijf: 'Verkooporders komen automatisch binnen als transportopdracht'

Samen met een klant integreerde Transportbedrijf G. Kuijf en zonen de Ritplanningsmodule in hun bestaande Transport Management Systeem TALIS, van softwarespecialist TANS. Dit tot grote tevredenheid van alle partijen: 'Alle rit- en transportgegevens staan nu in één systeem', vertelt Gerard Kuijf.

Cursusrooster 2018

TANS organiseert regelmatig cursussen voor TALIS gebruikers die net met het programma zijn gestart of nog moeten starten, maar ook voor gebruikers die al enige tijd met TALIS werken.

Twitter