Klant: Van Santen Transport B.V.

De diverse bedrijven binnen de Van Santen Groep zijn al jarenlang betrouwbare partners die uw intern en extern transport, zowel horizontaal als verticaal volledig uit handen kunnen nemen. Zij beschikken over diverse disciplines zoals transport, kraanverhuur en intern transport.

Referentie

VAN SANTEN TRANSPORT: 'AAN DIT TMS KUNNEN WE DE KOMENDE JAREN NOG VAN ALLES TOEVOEGEN'


Voor de medewerkers op de afdeling planning van Van Santen Transport kon het niet snel genoeg gaan: Liever vandaag dan morgen stapten zij over naar het Transport Management Systeem (TMS) van TANS. Dat geluid lieten zij horen na het zien van een presentatie van het bedrijf. Voor financieel directeur Gert- Jan van Santen levert het werken met het systeem ook een belangrijke bron van data.


Het transportbedrijf uit Haarlem, dat negentig jaar geleden door de grootvader van Van Santen werd opgericht, is op de weg te herkennen aan het vervoer van zwaar en exceptioneel transport. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in kraanwerk en het verhuren en onderhouden van intern transport. Vanuit de tweede vestiging in Roermond rijden de chauffeurs met vrachten staal. 

Lees hier het hele referentverhaal