Klant: Albert van de Scheur

Perfect opereren in hijsen en transporteren. Sinds 1934 valt het bedrijfsleven terug op de hijs-, opslag- en transportactiviteiten van Albert van de Scheur.

Referentie

Albert van de Scheur in Apeldoorn gebruikt al enkele jaren het TMS van TANS. Uiteraard is Van de Scheur een vervoerder maar het grootste deel van de activiteiten heeft te maken met demonteren, monteren en afstellen van machines in de industrie. De monteurs van Van de Scheur zijn in heel europa te vinden. Soms gaan zij samen met de vracht mee, maar vaak vliegen of rijden zij naar een opdracht om de voorbereiding te doen of om de machines te monteren. Doordat het in TALIS mogelijk is diverse activiteiten te gebruiken, kan er een zogenaamd draaiboek samengesteld worden waaraan mensen en middelen gekoppeld kunnen worden. Van de scheur maakt daar volledig gebruik van en heeft daarmee een prachtig registratie- en planningsinstrument in huis. Ook de documenten die nodig zijn voor het transport en de uitvoering worden vanuit TALIS gemaakt.   

Gekozen producten:

TALIS Transport Management Systeem (TMS)  is een modulair opgebouwd softwarepakket voor bedrijven in de sectoren transport, distributie en expeditie.
 

Door gebruik te maken van flexibele inrichtingstools en parameters kan het…

TALIS Community is een vrachtuitwisselingsysteem voor gebruikers van TALIS en haar opdrachtgevers. Community kan gevoed worden vanuit TALIS TMS. Daardoor hoeft u gegevens niet over te typen.


Community gebruikers die opdrachten van…