Klant: Albert van de Scheur

Door Passie gedreven. Als compleet logistiek dienstverlener is Albert van de Scheur al 83 jaar specialist in logistieke uitdagingen zoals machine transport, machine verplaatsingen en verhuizingen, industriƫle verhuizingen, fabrieksverhuizingen, exceptioneel transport en zijn zij een totaalpartner in logistiek.

Referentie

Albert van de Scheur in Apeldoorn gebruikt al enkele jaren het TMS van TANS. Uiteraard is Van de Scheur een vervoerder maar het grootste deel van de activiteiten heeft te maken met demonteren, monteren en afstellen van machines in de industrie. De monteurs van Van de Scheur zijn in heel europa te vinden. Soms gaan zij samen met de vracht mee, maar vaak vliegen of rijden zij naar een opdracht om de voorbereiding te doen of om de machines te monteren. Doordat het in TALIS mogelijk is diverse activiteiten te gebruiken, kan er een zogenaamd draaiboek samengesteld worden waaraan mensen en middelen gekoppeld kunnen worden. Van de scheur maakt daar volledig gebruik van en heeft daarmee een prachtig registratie- en planningsinstrument in huis. Ook de documenten die nodig zijn voor het transport en de uitvoering worden vanuit TALIS gemaakt.   

Gekozen producten:

TALIS Transport Management Systeem (TMS)  is modulair opgebouwd zodat u nooit méér koopt dan u nodigt heeft. Uitbreiden kan altijd!
 

Waarom TALIS TMS:

TALIS Community is een vrachtuitwisselingsysteem voor gebruikers van TALIS en haar opdrachtgevers. Community kan gevoed worden vanuit TALIS TMS. Daardoor hoeft u gegevens niet over te typen.


Community gebruikers die opdrachten van…