Klant: Baetsen Groep

Baetsen-Groep uit Veldhoven bedient bedrijven, gemeentelijke overheid en particulieren in vraagstukken op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken en kunststoffen. Terwijl ongekende ontwikkelingen hebben plaatsgevonden is de onderneming in het hart nog steeds een familiebedrijf. Ondanks de grote verscheidenheid aan activiteiten hebben alle bedrijven gelijkluidende opvattingen over de wijze waarop zij willen werken. Kenmerkend daarbij zijn het klantgericht en kostenbewust denken en een grote servicebereidheid. Met deze eigenschappen heeft de Baetsen-Groep een grote en tevreden relatiekring opgebouwd.

Referentie

MET TALIS HEBBEN WE DE PERFECTE TOTAALOPLOSSING VOOR ONS HELE BEDRIJF
 

Gestage groei van de onderneming deed Baetsen in 2005 besluiten om op een TMS (transport management systeem) over te stappen voor de ondersteuning van de transportactiviteiten. Het orderproces werd tot dusver vooral georganiseerd via Excel- en Word-documenten en er was sprake van inefficiënte eilandautomatisering. Om te komen tot een optimale structurering van het orderproces, werd TANS gevraagd het TMS-pakket TALIS te implementeren. Bedrijfsleider Bart Jansen: “Daarmee beschikken we over een perfecte totaaloplossing voor planning, orderverwerking, facturatie en relatiebeheer.”

Klik hier voor het gehele artikel.

Gekozen producten:

TALIS Transport Management Systeem (TMS)  is een modulair opgebouwd softwarepakket voor bedrijven in de sectoren transport, distributie en expeditie.
 

Door gebruik te maken van flexibele inrichtingstools en parameters kan het…

TALIS CRM is een module waarmee u uw relatiebeheer kunt optimaliseren. Aan een klant kunt u meerdere contactpersonen koppelen en u kunt er acties aan toevoegen. Bij acties kunt u denken aan onder andere; terugbellen, afspraken, documenten versturen,…