Klant: Dasko

Dasko Groep is een in geconditioneerd transport gespecialiseerde logistieke dienstverlener met een sterke focus op de midden- en grootzakelijke markt. Vanuit de hoofdvestiging in Almelo (NL) en vestigingen in Zwolle (NL), Wietzendorf (D) en Tarnowo Podg├│rne (P), verzorgen zij nationaal en internationaal transport van geconditioneerde goederen (bevroren en gekoeld), waaronder met name (hangend) vlees en foodproducten.

Gekozen producten:

TALIS Transport Management Systeem (TMS)  is modulair opgebouwd zodat u nooit méér koopt dan u nodigt heeft. Uitbreiden kan altijd!
 

Waarom TALIS TMS:

Uw relatie staat centraal. Dat is de gedachte achter CRM. Met de CRM module van TALIS beheert u eenvoudig uw relaties.
 

U kunt afspraken, activiteiten of documenten gestructureerd per klant vastleggen. TALIS CRM…

TALIS Community is een vrachtuitwisselingsysteem voor gebruikers van TALIS en haar opdrachtgevers. Community kan gevoed worden vanuit TALIS TMS. Daardoor hoeft u gegevens niet over te typen.


Community gebruikers die opdrachten van…

Qlik Sense is een software-applicatie waarmee dashboards ontwikkeld kunnen worden ten behoeve van analyses en management informatie. TANS heeft een aantal standaard dashboards ontwikkelt, die door de consultant geïnstalleerd en, in overleg…

TALIX Taskmanager is een applicatie waarmee u geheel automatisch op de achtergrond bepaalde taken kunt laten uitvoeren volgens een vooraf ingesteld schema, tijdstip of frequentie. TALIX kan diverse soorten taken uitvoeren zoals het controleren…