Klant: G. van de Scheur B.V.

Van de Scheur Logistiek bestaat al sinds 1956 en heeft zich door de jaren geprofileerd als een dienstverlener waar je alles kwijt kunt tot op het laatste moment en die goed is in het vervoer, de opslag en de plaatsing van grotere goederen. VDSL is gespecialiseerd in de logistiek van onverpakte goederen ,die veelal kwetsbaar, kostbaar of groot zijn en is actief in de promotie- en evenementenmarkt, de industriƫle markt en de veilingmarkt in de Benelux en regionaal in Home Deliveries. Klanten zijn veelal Productie-en handelsbedrijven die een breed dienstenpakket, oplossend vermogen en een hoge servicegraad verwachten.

Referentie

G. VAN DE SCHEUR LOGISTIEK: ‘TANS KAN PRECIES BOUWEN WAT WE WILLEN’.


Automatisering wordt ook in de logistieke sector steeds belangrijker. Van de Scheur Logistiek in Vianen heeft in samenwerking met Transport & Automotive Network Systems (TANS) uit Eindhoven in de afgelopen jaren een groot aantal bedrijfsprocessen geautomatiseerd.


‘TANS kan precies bouwen wat wij willen’, zegt Brian Meijdam van Van de Scheur Logistiek. ‘Dat maakt het werk voor iedereen overzichtelijk.’

 

Lees het hele referentverhaal op de website van Regio in Bedrijf of download het hier