Klant: Kees Koopman Transport B.V.

Kees Koopman Transport is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in het Noord-Hollandse Opmeer. Met 29 wagens fungeren zij voor een aantal opdrachtgevers als distributiecentrum en logistiek partner. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van alle bouw gerelateerde materialen, maar ook vervoeren ze beton voor de agrarische sector en profielen voor bijvoorbeeld de caravan- en camperindustrie. Ook speciaal transport (hoog, breed, zwaar, etc.) behoort tot de dagelijkse activiteiten van dit bedrijf.

Referentie

KEES KOOPMAN TRANSPORT: ‘DOOR INNOVATIEVE SAMENWERKING TUSSEN TANS EN AVENTEON WERKEN WIJ EFFICIENTER MET BEHULP VAN DE TALIS DELIVERY APP’.


Kees Koopman Transport is sinds 2008 klant van TANS. Het bedrijf zocht naar een passende oplossing voor hun administratieve uitdaging; het werken met het bekende “schrijfblok en pen”. 


COMPLEET ASSORTIMENT SOFTWARETOEPASSINGEN

Dat bleek TALIS TMS van TANS, vertelt Tom van der Weij (hoofd planning bij Kees Koopman). TANS biedt een compleet assortiment softwaretoepassingen voor de administratie, de acquisitie, de planning en de uitvoering van logistieke activiteiten.


Download hier het hele referentverhaal