Klantenoverzicht

A. Groenen B.V.

Transportbedrijf Groenen b.v. is een transportbedrijf met een modern wagenpark dat bestaat uit eigen trekkers en opleggers. Zij verzorgen voor 80% de distributie voor een supermarktketen in de regio Rotterdam. De overige 20% wordt ingezet voor het vervoer aan derden, veelal ferry en container vervoer.

Albert van de Scheur

Door Passie gedreven. Als compleet logistiek dienstverlener is Albert van de Scheur al 83 jaar specialist in logistieke uitdagingen zoals machine transport, machine verplaatsingen en verhuizingen, industriële verhuizingen, fabrieksverhuizingen, exceptioneel transport en zijn zij een totaalpartner in logistiek.

Allround Transport BV

Internationaal transport en expeditiebedrijf Allround Transport in Hoogvliet-Rotterdam is dé logistieke partner voor al uw wegtransport door heel Europa en voor zee-en luchtvrachtzendingen wereldwijd. Allround Transport is constant in beweging om de klanten, de beste service tegen concurrerende tarieven aan te bieden. Gestart als specialist op Scandinavië door de jaren heen zich ontwikkeld tot een Allround logistiek dienstverlener. Tot de diensten van Allround Transport behoren: wegtransport, zeevracht., luchtvracht, intermodaal, douane, Express diensten, cross trade en coil transport. Allround Transport helpt u met elke logistieke uitdaging en zal uw boeking van begin tot eind doelmatig, met maximale aandacht en service verzorgen. Onze klanten komen op de eerste plaats

B. Soontiëns Transport

B.Soontiëns Transport is gevestigd in het Brabantse Reusel. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel en volwaardig nationaal en internationaal transportbedrijf. Voor transport in de breedste zin van het woord bent u bij ons aan het juiste adres. Onze doelstelling is helder; snel, efficiënt, veilig en verantwoordelijk werken. “Het onmogelijke maken wij mogelijk, wonderen duren meestal wat langer!”

Baetsen Groep

Baetsen-Groep uit Veldhoven bedient bedrijven, gemeentelijke overheid en particulieren in vraagstukken op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken en kunststoffen. Terwijl ongekende ontwikkelingen hebben plaatsgevonden is de onderneming in het hart nog steeds een familiebedrijf. Ondanks de grote verscheidenheid aan activiteiten hebben alle bedrijven gelijkluidende opvattingen over de wijze waarop zij willen werken. Kenmerkend daarbij zijn het klantgericht en kostenbewust denken en een grote servicebereidheid. Met deze eigenschappen heeft de Baetsen-Groep een grote en tevreden relatiekring opgebouwd.

Beck Logistics

Met ruim 100 jaar ervaring beschikt Beck Logistics over een breed scala aan modern rollend materieel om industriële opdrachtgevers in heel Europa en wereldwijd te kunnen ontzorgen. Met name de grote zware autolaadkranen met intensief opgeleide en gecertificeerde kraanmachinisten zijn hierbij een belangrijke schakel in de supply chain van onze opdrachtgevers. Daarbij staan uiterste zorg voor de goederen, flexibiliteit, betrokkenheid en een concurrerende prijs centraal.

Berg Fourage B.V.

Berg Fourage is sinds 2010 actief in de in- en verkoop van Fourage producten. Ze bieden een breed productenpakket voor veehouders en akkerbouwers zoals ruwvoeders, strooisels en bijvoer producten. Zij staan garant voor scherpe prijzen, constante kwaliteit, flexibele levering en persoonlijke service.

Bijvoet Distributie B.V.

Het klinkt eenvoudig: producten vervoeren van punt A naar punt B. Daar komt echter beduidend méér bij kijken dan het simpelweg inzetten van een transportmiddel. Bijvoet Transporten te Obdam begrijpt dat als geen ander. Bij ons krijgen uw producten precies díe zorg en aandacht die ze verdienen. Bijvoet Transporten is al vele decennia lang actief op het gebied van transport, warehousing en distributie. Met zo’n 80 toegewijde medewerkers, een opslagcapaciteit van 15.000 m2 en een modern wagenpark van 50 eenheden nemen we een sterke positie in op de Nederlandse transportmarkt.

BMT Koeriers

BMT koeriers is opgericht in 1993 als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in Nationaal & Internationaal Transport, Koel-, Vries- en Verwarmde vervoersdiensten, op- en overslag en distributie van alle soorten goederen.

De Hart Temperature Controlled Transport B.V.

De Hart is een nationaal en internationaal logistiek dienstverlener van zowel droge- als geconditioneerde producten. Gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groenten, fruit en andere geconditioneerde producten.

DNA United Forwarders

"Whatever it takes, we take it there." Dna United Forwarders BV is een no nonsens expeditie kantoor, de schakel tussen verlader en ontvanger, die staat voor kwaliteit en betrouw-baarheid. Dit ziet u terug in de ISO certificatie en de aanstaande AEO certificering. DNA United Forwarders bv is in 1992 opgericht door K. Bakker met als Speerpunten Spanje, Portugal en Italïe. Inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot expeditiebedrijf met vestigingen in Breda(Hazeldonk) en Rotterdam en werkterrein geheel Europa. Totaal oplossing vanaf het verzorgen van transporten vanuit de gehele wereld (land/zee/lucht) tot inklaringen, trucking, warehousing en alle overige handling. Werken samen met (exclusieve) agenten op basis van gelijkwaardigheid. Klanten zijn zowel producerende als ook handelsbedrijven waarbij wij ons vooral richten op het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Sinds het betrekken van de moderne en van alle gemakken voorziene nieuwbouw bieden zij ook op- en overslag mogelijkheden bieden.

Dura Vermeer Groep N.V.

Dura Vermeer is 160 jaar actief als bouwbedrijf in woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur.

Excluton

Excluton in Druten is producent van sierbestrating in alle soorten en maten. Jaarlijks produceren zij siertegels voor een oppervlakte van 2 miljoen vierkante meter. Dat staat gelijk aan het bestraten van zo’n 300 voetbalvelden. Deze sierbestrating wordt, met een wagenpark van zo’n 35 trekkers / opleggers en 10 wagens met aanhangers, door heel Nederland geleverd. Niet alleen aan bouwmarkten, tuincentra en wegenbouw, maar sinds enkele jaren ook direct vanaf de fabriek bij de klant thuis.

Feenstra Logistics & Transport

Koelvervoer plantentransport/groupagetransport/temperature controlled transport/warehousing/orderpicking/24uurs leveringen.

Fleetpoint

Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het concept Fleetpoint uitgegroeid tot een bloeiend en sterk groeiend bedrijf dat de complete levering en het beheer van uw autovloot in één keer regelt.

G. van de Scheur B.V.

Van de Scheur Logistiek bestaat al sinds 1956 en heeft zich door de jaren geprofileerd als een dienstverlener waar je alles kwijt kunt tot op het laatste moment en die goed is in het vervoer, de opslag en de plaatsing van grotere goederen. VDSL is gespecialiseerd in de logistiek van onverpakte goederen ,die veelal kwetsbaar, kostbaar of groot zijn en is actief in de promotie- en evenementenmarkt, de industriële markt en de veilingmarkt in de Benelux en regionaal in Home Deliveries. Klanten zijn veelal Productie-en handelsbedrijven die een breed dienstenpakket, oplossend vermogen en een hoge servicegraad verwachten.

HM Verploegen

HM Verploegen is een modern, eigentijds transportbedrijf. De historie gaat terug tot 1936. De centrale ligging en moderne locatie vormen de basis van het bedrijf. Dit, in combinatie met de ruime ervaring, een hoge mate van professionalisering en Maas en Waalse nuchterheid, maken HM Verploegen Transport de partner voor alle logistieke oplossingen.

Holding John Maas B.V.

Maas Toiletverhuur B.V. in Deurne is dé partner in het verzorgen van sanitaire voorzieningen op uw bouwplaats, feest of evenement. Naast mobiele toiletten verhuren zij ook toiletwagens en mobiele badkamers.

Holwerda Transport Almere B.V.

Een servicegerichte transport- en verhuisorganisatie met vestigingen in Almere, Lelystad en Amersfoort. Zoekt voortdurend naar nieuwe efficiënte en kwalitatieve oplossingen voor klanten. Dat betekent dat het vrachtwagenpark en geautomatiseerde planningssysteem voortdurend aangepast en gemoderniseerd wordt. In bezit van ISO 9001:2000 en HACCP-kwaliteitsnormen en van certificeringen via de organisatie voor Erkende Verhuizers waar Holwerda onderdeel van uitmaakt.

Huisman Transport

Logistieke dienstverlening in de Benelux. Transport, distributie en opslag. Gevestigd op het industrieterrein Westerhout-Zuid in Druten.

I en L Logistiek

I&L Logistiek levert sinds 1995 kwalitatief hoogwaardige koeriersdiensten. Zij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd (snel)transport van -30C tot +30C en zijn grondlegger van de term Koelkoerier. Zij zijn uw professionele partner als het gaat om complexe logistieke projecten, waaronder de distributie van levensmiddelen en medical. I&L Logistiek heeft een uitgebreid eigen wagenpark met bestelauto’s en -bussen en vrachtwagens. Daarnaast voert I&L Logistiek de regie over een netwerk met geconditioneerde (snel)transporteurs waardoor zij voor elke aanvraag de beste en goedkoopste oplossing kunnen bieden. Met 21 vestigingen kunnen ze altijd binnen 1 uur komen laden door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op een van de websites: www.il-logistiek.nl | www.koelkoerier.nl | www.lcck.nl

Imtrans

Imtrans heeft zich gespecialiseerd in verhuizingen, opslag en speciale transporten. Hierbij kunt u denken aan particuliere en bedrijfsverhuizingen, machine (ver)plaatsingen, koeriersdienst, gesloten en open bakwagens al of niet voorzien van laadklep of autolaadkraan, trailers tbv decor en kunstvervoer, diepladers, verhuisliften. Tevens verhuren zij 20ft en 8 ft containers, desgewenst voor uw deur geplaatst en zijn zij gespecialiseerd in uiteenlopende transporten door heel Europa. Imtrans is ISO en VCA gecertificeerd waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd.

J. van Mondfrans Veetrans

J. van Mondfrans vervoert al sinds 1932 vee door heel Europa op een geheel verantwoorde en diervriendelijke wijze volgens de hedendaagse regels. Het wagenpark omvat 7 vrachtwagencombinaties met een geconditioneerd klimaat volgens het comfort class principe. Van Mondfrans is lid van Saveetra en voldoet aan het keurmerk veewaardig vervoer.

Jan Kees Boer

Jan Kees Boer Transport BV uit Nieuw Lekkerland is een transportbedrijf gespecialiseerd in open transport, exceptioneel transport en vervoer met autolaadkranen. Ook doen zij op- en overslag van goederen.

JLN Transport

JLN Transport richt zich op totale logistieke dienstverlening. Van (inter-)nationaal transport tot opslag en voorraadbeheer van goederen. 24/7 staan zij klaar met hun koeriersdienst; gespecialiseerd in de bezorging van meubels en consumenten leveringen. JLN is een betrouwbare partner als het gaat om contract vervoer. Ook verzorgen zij geconditioneerd vervoer en bieden uitstekende opslagruimte voor goederen. JLN verzorgt niet alleen opslag, maar ook handelingen t.b.v. logistiek als laden, lossen, orderpicken etc.

John Corneth B.V.

John Corneth B.V. is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in handling en transport van geconditioneerde non food goederen, farmaceutische goederen en gevaarlijke stoffen.

Jos Tolkamp Speciaal Transport V.O.F.

JTST is sinds 2000 actief in het verzorgen van transport. Ze beschikken over een wagenpark van circa vijfentwintig vrachtauto's, waarvan diverse uitgevoerd met autolaadkranen. Ook beschikken ze over materiaal als: * Trekkers, opleggers, diepladers. * Diverse auto's met mobiele laadkranen * Transportbegeleidingsmaterieel * Transport met meeneemheftrucks * (Verhuur- en verkoop van) units en opslagcontainers

Kamps Transport

Kamps Transport, gevestigd te Pijnacker, levert haar klanten een kwalitatief hoogwaardig totaal transport product. Diverse transportdiensten, maar ook op- en overslag en Value Added Logistics wordt door hen aangeboden.

Kees Koopman Transport B.V.

Kees Koopman Transport is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in het Noord-Hollandse Opmeer. Met 29 wagens fungeren zij voor een aantal opdrachtgevers als distributiecentrum en logistiek partner. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van alle bouw gerelateerde materialen, maar ook vervoeren ze beton voor de agrarische sector en profielen voor bijvoorbeeld de caravan- en camperindustrie. Ook speciaal transport (hoog, breed, zwaar, etc.) behoort tot de dagelijkse activiteiten van dit bedrijf.

Koos van Gaalen Transportbedrijf

Transportbedrijf Koos van Gaalen is een krachtige samenwerkingspartner met jarenlange ervaring en kennis. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid benoemen zij als hun belangrijkste kernwaarden. Het bedrijf beschikt over een goed onderhouden wagenpark met maar liefst 48 modern uitgeruste voertuigen.

Kusters bedrijven

Sinds 1968 is Kusters een begrip in Eindhoven met als eerst Takel- en bergings activiteiten waar na verloop van tijd het Logistieke gedeelte en transport zijn bijgekomen. Mogelijkheid tot verzorging van het logistieke proces vanaf gereedstaande (halffabricaat producten) bij de fabrikant, tot aan het afleveren van (afgemonteerde) producten bij de eindgebruiker (inclusief de administratieve werkzamheden).

Kuypers Kessel Transport en Logistiek B.V.

Kuypers Kessel is een familiebedrijf dat al 90 jaar bestaat. De activiteiten concentreren zich op de productie van en de handel in zand, grind, steenslag en klei, het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en het vervoeren van bouwgrondstoffen en andere los gestorte bulkproducten.

Lafeber Gouda

E. Lafeber Internationale Transporten B.V. is een modern familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1820. In dat jaartal wordt de naam Transportbedrijf Lafeber voor het eerst door de Kamer van Koophandel vermeld. E. Lafeber Internationale Transporten B.V. isgespecialiseerd in zwaar transport. Zowel horizontaal als verticaal, zowel nationaal als internationaal. Ze hijsen en vervoeren onder andere machines voor de industrie en materieel voor aannemers. Zij schrikken niet terug van het hijsen en verplaatsen van gewichten tot 400 ton en afmetingen van bijvoorbeeld 15 x 60 meter. De hijs- en werkplannen worden intern gemaakt.

Lens Transport

Lens Transport b.v. is expert in alle facetten van internationaal groente- en fruit transport en distributie. Om de hoek of naar waar ook in geheel Europa, Lens Transport zorgt voor probleemloos transport van uw groente- en fruit van of naar Nederland.

Link-UP

Link-UP is een snelkoerier en verzorgt transport van 1 gram tot 16 ton. Link-UP garandeert een verzorgde, stipte levering, draagt het ‘just in time’ principe hoog in het vaandel en denkt graag met u mee. De organisatie werkt al jaren met klantvriendelijk, gemotiveerd en ervaren personeel. Daarnaast biedt Link-UP de mogelijkheid tot korte en beperkte osplag. ADR, koeltransport zijn mogelijk op aanvraag.

Load4U

Load4U is een klantgerichte internationale expediteur met een hoge betrokkenheid, die gespecialiseerd is in Europees wegtransport op het gebied van deel- en compleetladingen. Import én exportladingen worden op wens zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming afgeleverd tegen een scherp, marktconform tarief. Uitgebreide expertise en jarenlange ervaring op het gebied van Europese expeditie, zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en Load4U beloftes ook daadwerkelijk waar kan maken. Het werkterrein strekt zich uit van de Benelux tot Groot Brittannië, van Scandinavië tot de Duitstalige landen en van Zuid- Europa tot Oost – Europa. Load4U beschikt over een enorm netwerk van betrouwbare en secuur geselecteerde vervoerders en agenten, gecombineerd met dagelijkse vertrekken naar bijna alle Europese industriesteden, wat hen in staat stelt om met de kortst mogelijke transittijden te werken.

Logistic Services Valkenswaard BV

Logistic Services Valkenswaard BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het organiseren van transporten voor onder andere productiebedrijven, handelaren, grote logistieke dienstverleners maar ook het regelen van beurzen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, LSV staat voor correct, accuraat, flexibel en direct.

M. van Loon Transport

M. van Loon Transport Reusel, het betrouwbare adres voor al uw vervoersoplossingen. Bij ons kunt u terecht voor alle types transport: van klein tot exceptioneel groot en zowel binnen Nederland als daar buiten. Met meerdere trekkers en diverse type trailers kunnen we alle soorten transport organiseren. Daarnaast bieden we ook diverse opslag mogelijkheden, zodat u ruimtegebrek via ons kunt opvangen of een 'just-in-time' levering perfect kunt uitvoeren. M. van Loon Transport is ook meer dan een transportbedrijf, we denken met u mee voor het beste resultaat!

Nijsen / Granico B.V.

Nijsen/Granico is een dynamisch bedrijf bestaande uit twee afdelingen: Feed en Food. Zij zijn gespecialiseerd in het inkopen en bewerken van grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie tot grondstof voor diervoeders. Zij houden zich bezig met de productie van voedsel voor dieren en hebben MVO hoog in het vaandel; alles wordt volgens HACCP-normen geproduceerd.

Oudeman transport

Gespecialiseerd in nationale en internationale transporten.

P vd Nat BV

P. van der Nat is al meer dan 50 jaar specialist in transport, distributie en warehousing, voornamelijk in de voedings- en levensmiddelenbranche.

Sanders Fourage

Bij Sanders Fourage kunt u terecht voor weidehooi, tarwestro en veel meer ruwvoer en bodembedekking van de beste kwaliteit.

Scherpenzeel Fourages

Scherpenzeel is sinds 1937 een echt familiebedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in een stipte levering van ruwvoer en bieden snijmaïs, diverse soorten hooi en kuilgras. Ook leveren zij verschillende soorten strooisels voor met name rundvee, geiten en paarden. Al deze producten worden geleverd in Nederland, maar ook regelmatig in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk. Scherpenzeel streeft naar een integere, langdurige relatie met klanten en staat voor ‘samen de schouders eronder,’ no-nonsense en eerlijke handel. Inmiddels heeft de derde generatie in de persoon van Teus Scherpenzeel de leiding binnen het bedrijf. Klantgerichtheid, kwaliteit en vakbekwaamheid zijn in hun ogen een groot goed. Scherpenzeel is gecertificeerd GMP+.

Schreuder Transport

Schreuder Transport B.V. is een transportbedrijf in bouwmaterialen, containervervoer en ferrytrailers, gevestigd in Werkendam.

Segers Internationaal Transport

Dit bijna 40 jaar oude familiebedrijf specialiseert zich in transport van en naar Spanje. Met 90 getrokken eenheden - bestaande uit kastenauto’s, tautliners, koelers & megatrailers – en een eigen kantoor in Barcelona hebben zij uw zendingen stevig in eigen handen. Vanuit de strategische locatie middenin de transportzone Hazeldonk (Breda) vertrekken zij elke dag met groupage, deelladingen en Full Truck Loads naar alle relevante industriële gebieden van Spanje. Met gemiddeld 75 vertrekken per week reiken zij tot in alle uithoeken van Spanje met de snelste transittijden. Door dagelijkse pendels tussen Nederland en Spanje kunnen zij uw Zuid-Frankrijk verkeer ook geheel in eigen beheer verzorgen. Alles boven ‘de lijn’ Valence – Bordeaux heeft de interesse.

Smit Transport

Smit Transport uit Kampen bestaat sinds 1987 en is logistiek dienstverlener op het gebied van distributie van bouwmaterialen en exceptioneel transport, zowel nationaal als internationaal. Smit Transport rijdt met 19 eigen trucks, 10 vaste charters en 50 trailers.

Spierings Smart Logistics

Spierings Smart Logistics is een Cross Chain Control Center (4C) wat inhoudt dat zij verschillende complexe goederenstromen coördineren en bundelen. Door de Supply Chains van verschillende klanten eventueel te combineren werken zij duurzaam, efficiënt, kostenbesparend en snel. Spierings Smart Logistics levert maatoplossingen voor iedere logistieke uitdaging. Met de 3 bouwstenen van de organisatie; Slim laden en lossen, Slimme opslag en Slimme diensten bouwen zij een passende constructie voor iedere klant.

SVB Transportgroep

SVB Transportgroep, dé transporteur voor uw groenten en fruit! SVB Transportgroep is specialist in het vervoer van groenten & fruit en gerelateerde producten in Nederland. In twintig jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een van de professionele vervoerders in de glastuinbouw. Als specialist kennen zij de branche als geen ander. In de glastuinbouw gaat het immers altijd om snelheid. Daarom is snel schakelen - letterlijk en figuurlijk - in dat vak belangrijk. Met een compacte en slagvaardige organisatie zijn we onze opdrachtgevers van dienst. Dat zijn zowel telersverenigingen als exporteurs.

Ter Laak

Welkom bij transportbedrijf ter Laak B.V. te Heino, wij zijn een familiebedrijf wat bestaat sinds 1965. Transportbedrijf ter Laak BV is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Dagelijks staat ons bedrijf garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten. Naast service en betrouwbaarheid houden wij de lijnen tussen de verschillende schakels kort, waardoor onze klant te allen tijde centraal staat. Onze klant telt! Onze visie: met het oog op de toekomst een solide en innovatieve logistiek dienstverlener zijn waarbij de klant centraal blijft staan. Een betrouwbare schakel die een toegevoegde waarde levert binnen de logistieke keten. Dit kan alleen door continue verbeteren, innoveren en vooral niet stil blijven staan. Wij kunnen diverse diensten aanbieden in Transport en Opslag.

TLS Echt BV

T.L.S. Echt B.V. sinds 1992 een betrouwpare partner voor koel- / vries- / Hi-tech en High Value vervoer!

TLS Logistics

TLS is een logistiek dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven en Drachten. TLS staat bekend om zijn vrijwel onbegrensde flexibiliteit. TLS Logistics is een dynamisch bedrijf, 7 dagen per week en 24 uur er dag in bedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van zendingen met een spoedeisend karakter. Deze zendingen kunnen variëren van enveloppe tot machines van 25 ton. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark van bestelwagens, vrachtwagens en trailers. Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Transpo Nuth

"Internationaal Transportbedrijf Nic Brassé B.V. en van de Kreeke Transport B.V. zijn per 1 januari 2009 als één organisatie verder door het leven gegaan. De jarenlange goede samenwerking vormt de basis voor deze belangrijke stap. Door als één organisatie verder te gaan onder de vertrouwde naam Transpo-Nuth is de toekomst verzekerd voor een grote speler in de gespecialiseerde transportbranche. Transpo-Nuth is onder de leiding van Erik Muitjens en Mar van de Kreeke een dienstverlener die, met 90 goed opgeleide vakmensen en met 70 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Het nieuw bedrijf kent vier afdelingen: Afdeling losgestorte goederen, bestratingmaterialen, zand, grind en mineralen; Uitgevoerd zowel met kippers, containerwagens als betonmixers. Afdeling exceptioneel transport; Zowel lengte transport tot 30 meter als breedte, hoogte en zwaar transport. Afdeling dienstverlening voor industrie en bouw: Vervoer met open wagens met eigen laad en loskranen, mogelijkheden tot 80 tm en een vlucht tot 32m. Uiteraard gebeurt alles met gecertificeerd materiaal en met gekwalificeerd personeel. Dienstverlening aan de glasproducenten voor het vervoer van bewerkt glas op bokken en het vervoer van tijdelijke accommodaties voor de verhuurbranche en bouwbedrijven. Afdeling gespecialiseerd transport; Dienstverlening voor ziekenhuizen, elektronica- en de bierindustrie."

Transportbedrijf Arie Kreuk B.V.

Met een veelzijdig wagenpark en vakkundig personeel voert Transport Arie Kreuk uw opdrachten geheel rimpelloos uit, zowel direct transport als deelladingen. Tevens biedt Transport Arie Kreuk contractvervoer aan waarbij het transportmaterieel is uitgevoerd naar uw wensen, zelfs in uw bedrijfskleuren en huisstijl.

Transportbedrijf J. van der Linden

Van der Linden B.V. bestaat sinds 1941 en is uitgegroeid van een bodedienst tot een allround logistieke dienstverlener. Kernactiviteit is het transport van goederen zonder standaard verpakkingsmaat (groupage en dedicated vervoer). Het bedieningsgebied strekt zich uit van de Benelux tot Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 2013 een er aparte tak voor meubeltransport gestart: FLOW (Furniture Logistics Waalwijk B.V.) en in 2000 is er een inland containerterminal opgericht (R.O.C. Waalwijk). Dit bedrijf verzorgt als zelfstandige eenheid het transport van zeecontainers naar de regio Midden-Brabant met alle bijbehorende diensten.

Van Boxtel Groep

Van Boxtel groep in Heeswijk-Dinther. Sterk in uitzonderlijk werk. Al meer dan 75 jaar een sterk familiebedrijf! De van Boxtel Groep levert diverse diensten zoals transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur en gladheidsbestrijding. Daarnaast leveren zij ook zand en grind en houden zij zich bezig met recycling.

Van de Hoef Transport B.V.

Van de Hoef Transport verzorgt dagelijks compleet ladingen of groupagevervoer van goederen in heel de Benelux en Duitsland.

Van de Scheur Logistiek B.V.

Van de Scheur Logistiek is door haar jaren lange ervaring uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de logistiek van goederen welke niet via een standaard distributieproces verwerkt kunnen worden en met als werkgebied de Benelux. De goederen die wij veelal verwerken zijn kwetsbaar, onverpakt, kostbaar of hebben afwijkende afmetingen/ gewichten. Vanuit onze vestigingen in Vianen en Lelystad handelen en distribueren wij verkoopondersteunend materiaal, machines en luxe consumentengoederen. In TALIS houden wij alle opdrachten bij en van daaruit maken wij de planning. TALIS groeit met ons mee tot een volwaardig ERP pakket.

Van Dingenen Transport BV

Van Dingenen Transport is een bedrijf dat zijn oorsprong vond in 1937. Tot medio 1985 werd er door Van Dingenen Transport hoofdzakelijk vee vervoerd. Na 1985 werden naast het vervoer van vee ook andere producten, zoals staal, hout e.d. aangenomen waardoor de onderneming flink werd uitgebouwd. In 2000 hebben zij de afdeling veetransport afgesloten om ons verder te specialiseren in het vervoer van alle andere denkbare producten.

Van Doesburg

G. van Doesburg Transport - "Uw eigen traffic afdeling" Bij het naar uw afnemer brengen van uw producten - of bij het ophalen van door u bestelde producten - zorgen Van Doesburg hiervoor alsof zij een afdeling van uw bedrijf zijn. Zijn doen dit middels eigen vloot, bestaande uit huiftrailers en tautliners, trailers voor geconditioneerd transport, combinaties en motor- en bestelwagens. Ook kunnen zij u naar en van Italië 45 ft. "palletwide" containers aanbieden en ook op het intermodale vlak hebben zij diensten. Als transporteur bieden zij u diensten door heel Europa aan, als expediteur "worldwide". Daarnaast hebben zij op- en overslagmogelijkheden in Zaltbommel, centraal gelegen in Nederland, op de kruising tussen de A2 en de A15 (Knooppunt Deil).

Van Elst Kraanverhuur B.V.

Heeft u een hijsklus? Zoekt u een ervaren partner voor vervoeren van materialen die te hoog, te breed of te zwaar zijn? Neem dan contact op met Van Elst Kraanverhuur B.V.. Wij hebben altijd de juiste hijskraan of speciaal vervoer voor u klaar staan. Door de combinatie van onze verschillende diensten kunnen we direct inspelen op alle logistieke wensen van onze opdrachtgevers. Deze disciplines maken elke onmogelijke situatie mogelijk. Bij een samenwerking met Van Elst Kraanverhuur B.V. heeft u één duidelijk aanspreekpunt met meer dan 35 jaar ervaring. Op deze manier is een efficiënte werkwijze gegarandeerd. We beschikken over het VCA en zijn lid van de VVT, Onze machines en personeel worden jaarlijks gekeurd. Wij werken uitsluitend met gekeurd en gecertificeerd hijsmateriaal. Uw werk is in goede handen bij ons. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Van Hooft Transport

Al sinds 1967 onderweg! Van Hooft Transport B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het vervoeren van zware objecten en high-tech apparatuur. Door een uniek wagenpark van wagens met zware autolaadkranen, van 35 ton/meter tot en met 175 ton/meter, is Van Hooft Transport B.V. een toonaangevend bedrijf in Nederland.

Van Oort

Van Oort Eck en Wiel BV is actief in transport, opslag, bedrijfswagenverhuur en verhuizing. Zij beschikken over een wagenpark met meer dan 300 rijdende eenheden en een groep vakbekwame en sterk gemotiveerde medewerkers. Van Oort denkt graag met u mee en adviseert u bij het vormgeven, installeren en evalueren van uw distributiesystemen. Een onderdeel van Van Oort is Thijssen Schreuders Meubeltransport (logistiek dienstverlener gespecialiseerd in meubelen). Tevens heeft Van Oort een vestiging in België.

Van Rooijen Logistiek BV

Just in time, anytime! Welkom op de website van Van Rooijen Logistiek. Ons werkgebied is voornamelijk de Benelux. De sector waarin wij vooral actief zijn is de fast moving consumer goods zoals food en zoetwaren, personal care, consumer electronics, pharmaceutical en cosmetics. Wij kunnen onze klanten het one-stop shopping principe aanbieden via onze logistieke menukaart: Transport, Warehousing, Pharma en Value Added Services.

Van Santen Transport B.V.

De diverse bedrijven binnen de Van Santen Groep zijn al jarenlang betrouwbare partners die uw intern en extern transport, zowel horizontaal als verticaal volledig uit handen kunnen nemen. Zij beschikken over diverse disciplines zoals transport, kraanverhuur en intern transport.

van Uden - Bekx transport BV

De specialist in het regelen van deelpartijen en het vervoeren van afwijkende maten, op locatie geleverd met extra service!

Verhoeven Expediteurs

Verhoeven Expediteurs B.V. is gespecialiseerd in wijnexpeditie, distributie van uw wijnen en het afhandelen van douanezaken, zoals accijnsaangifte. Ook kunnen zij uw wijn tijdens transport laten verzekeren. Voor het opslaan van wijnen bieden zij verschillende mogelijkheden aan: bijvoorbeeld als vrije goederen of in een accijnsgoederenplaats (AGP). Klanten bevinden zich in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en lopen uiteen van de grootste wijnimporteurs, restaurants, retail, kerstpakketbedrijven en inkoopcombinaties tot particulieren.

VOF Transportbedrijf G. L. de Haan

Transport van bouwmaterialen, machines, constructies en containers Steeds meer bouwbedrijven, machinebouwers, industriële bedrijven en uiteenlopende andere opdrachtgevers werken samen met VOF transportbedrijf G.L. de Haan. Zij ontdekken waar wij goed in zijn: complete logistieke oplossingen. VOF transportbedrijf G.L. de Haan is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen, machines, constructies en containers én complete machineverhuizingen. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap. Daarom ontmoet u bij VOF transportbedrijf G.L. de Haan een team van 26 chauffeurs met technisch inzicht en ervaring met (de)montage.

VRD Logistiek Temse (B)

VRD doet aan distributie, slaat goederen op, verhuurt kantoren, bewaart archieven en transporteert containers en trailers, zowel nationaal als internationaal. Gespecialiseerd in distributie naar "doe het zelf" zaken in Belgïe en Luxemburg met een 24 uren service. Dit wordt gecoördineerd door onze vestigingen in Temse en Arlon. Hiervoor maken zij gebruik van de softwarepakketten van Talis, PTV en Orditool. Hiermee hebben ze een compleet track en tracesysteem en een planningssysteem. TALIS is bij VRD geïplementeerd door aCom Antwerpen.

Westdijk Exceptioneel Transport BV

Westdijk is de specialist bij uitstek in exceptioneel transport. Een mix van jarenlange ervaring van goed opgeleide specialisten, inzet van modern multifunctioneel materieel en het gebruik van de modernste communicatiemiddelen garanderen een hoge kwaliteit in de verplaatsing en het transport van uw veelal kostbare producten.

Willems Transport Rijkevoort

Algemene omschrijving Willems Transport Rijkevoort is een familiebedrijf dat in de loop van 80 jaar uitgegroeid is naar een internationaal transportbedrijf, mede doordat wij onze klanten een uitstekende service en kwaliteit van transport bieden, in binnen- en buitenland. De zorg voor de te vervoeren goederen staat binnen het bedrijf altijd op de eerste plaats. Door middel van een uitstekend planningsysteem worden uw goederen afgeleverd op de juiste plaats èn op het juiste tijdstip. Naast transport zijn wij de allround logistieke dienstverlener bij wie de op- en overslag en de distributie van goederen in uitstekende handen is. Positionering binnen de transportbranche Willems Transport Rijkevoort is een middelgrote logistieke dienstverlener. Wij richten ons enerzijds op (gekoeld) transport en de op- en overslag van levensmiddelen. Daarnaast richten wij ons op distributie in de Benelux. Dagelijks rijden wij naar België en het Duitse Ruhrgebied.

Wim Bos Transport B.V.

Wim Bos Transport is gespecialiseerd in transport en opslag van producten die extra aandacht vragen door Nederland en Europa. En ook in het vervoer van goederen van ongebruikelijke afmeting en gewicht. Of het nu gaat om deeltransport, complete ladingen, sneltransport, assemblage, installatie of opslag en overslag. Of om hele magazijns- of bedrijfsverhuizingen. Wij leveren kwaliteit.

Windhorst Hazerswoude

Professioneel, betrokken, snel en vakkundig. Dat is Windhorst Transport, specialist in complete logistieke trajecten van A tot Z. Windhorst biedt een totaaloplossing in transport, ferryvervoer en warehousing. Windhorst is gespecialiseerd in het vervoer van bomen naar Engeland en Ierland.

Twitter