Forse uitbreiding IMPACT

Written by: Tans

In de afgelopen periode heeft het team van TANS hard gewerkt aan de forse uitbereiding van de functionaliteit van IMPACT. Inmiddels is er sprake van versie 1.4.0.

De voornaamste wijzigingen


De voornaamste wijzigingen hebben te maken met het kunnen toevoegen van notities aan een rit, het maken van charteropdrachten vanuit een traject of rit, het toevoegen van taken op opdrachtniveau (bijvoorbeeld installatiewerk) en op ritniveau (bijvoorbeeld afkoppelen), het toevoegen van instructies, het maken van markeringen die aangeven of en hoeveel resources er gepland zijn op een rit, het verbeteren van de gebruikersbeleving en het overzicht van zendingen zijn uitgebreid met o.a. kaartmateriaal.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om documenten, zoals bouwtekeningen, handleidingen, pakbonnen e.d. aan een rit toe te kunnen voegen. Deze documenten kunnen later worden meegestuurd naar boordcomputers en Apps. De volgende stap die gemaakt gaat worden is voor veel gebruikers van TANS een belangrijke, namelijk de koppeling met de boordcomputers en Apps. In oktober hebben we de eerste export naar de TANS DeliveryApp klaar. De overige boordcomputerkoppelingen volgen snel daarna. Niet alleen de export naar de boordcomputers is complex, maar ook de terugkoppeling van realisatiegegevens naar IMPACT en later ook naar TALIS om als basis te dienen voor de facturatie. Het duurt nog een hele tijd voordat alle integraties met de verschillende boordcomputers klaar zijn. Wij gaan over enige tijd de belangrijkste boordcomputerleveranciers benaderen om samen met gebruikers pilots op te zetten.


Live demo


Als u geïnteresseerd bent in een live demo, neem dan contact op met uw accountmanager van TANS of breng een bezoek aan de beurzen waar TANS aan deelneemt: 15 t/m 17 oktober in Antwerpen of 4 t/m 6 november in Utrecht. Gratis toegangskaarten kunt u aanvragen via onze website: www.tans.net.


Blijf op de hoogte van de IMPACT ontwikkelingen


Lees alles over de ontwikkelingen en voortgang van IMPACT in de speciale nieuwsbrief die u hier kunt downloaden. Wilt u geen nieuws missen, meld u dan aan voor de IMPACT nieuwsbrief!


logo IMPACT.jpg

Twitter