Trimble ITT event 2019 in teken van 'rendementsverbetering'

Written by: Tans

Het was voor de elfde keer dat TANS aanwezig was op het Trimble ITT event. Het was weer een ware happening.

Elke keer weer krijgt Trimble het voor elkaar om honderden mensen op een donderdagmiddag bij elkaar te krijgen en met behulp van externe sprekers een mooi programma samen te stellen. Dit jaar was Walther Ploos van Amstel de dagvoorzitter. Een van zijn taken was om de kersverse voorzitter van TLN Liesbeth Post naar haar ambities te vragen. Samen kwamen ze er goed. Er waren ook veel innovaties allemaal gericht op het thema rendementsverbetering.  Trimble bedankt voor de organisatie. Fijn dat we met deze partner al jaren lang prettig samen werken. Onzer klanten varen er wel bij.


IMG_5594.JPG


IMG_5595.JPG


 

 

Twitter