TANS: Automatisering voor transport en logistiek

Written by: Tans

Tans is ùw specialist op het gebied van automatisering van transport en logistiek. Sinds 1985 timmeren wij aan de weg om bedrijven te verbeteren met onze innovatieve software. Ruim 400 bedrijven zijn door ons geautomatiseerd. Uw bedrijfsrendement kunt u eenvoudig verhogen! Hoe, dat vertellen we u graag.

Standaard, toch op uw maat!

Dat is de grote kracht van onze software en dat werkt in uw voordeel. Onze software is standaard, zodat u gebruik maakt van alle verbeteringen die wij doorvoeren. Dit terwijl u zelf aan de knoppen zit, aangezien de software modulair is. Zo heeft u optimale functionaliteit. Ons transport management systeem heet TALIS. Wij stemmen deze software volledig op uw wensen af; u kiest uit modules voor Relatiebeheer, Opdrachtverwerking, Facturatie, Warehousing, Emballage en Urenverwerking.


Voorop, voor u

Wij vinden het mooiste aan software dat deze zich voortdurend ontwikkelt. Onze drive is om daarin voorop te lopen. Onze software:

                1. is Technologisch state of art

                2. heeft de hoogste beveiligingseisen

                3. voldoet tijdig aan alle wetgeving

                4. is gemakkelijk te koppelen aan andere software

                5. verbetert voortdurend op basis van uw wensen


Onze service, u kunt snel verder

Zonder een klantvriendelijke en professionele organisatie is er geen betrouwbare software. Elke dag zijn we erop gericht om dáár het verschil mee te maken. U merkt dat als u belt naar ons serviceteam; zij staan u direct, vriendelijk en op een begrijpelijke manier te woord. En wanneer nodig, nemen we uw computer op afstand over. Zo kunt u snel verder.
 

Uw toekomst is nu

TANS investeert jaarlijks ruim 25% van de bedrijfskosten in onderzoek en ontwikkeling. Daarmee zorgen we ervoor dat u voorop blijft lopen. IMPACT is de nieuwste generatie planningssoftware. Met IMPACT koppelt u zendingen en taken op een snelle en overzichtelijke manier aan voertuigen en chauffeurs. De software werkt op een speelse en intuïtieve manier. Helemaal passend bij de toekomst. Die is dichterbij dan u denkt.
 

Kijk op impact-planning.com

 

TANS - Automatisering voor transport en logistiek:
•    Flexibel inrichtbaar
•    Perfecte prijs-kwaliteit verhouding
•    Volledige installatie en implementatie
•    Honderden klanten
•    Veel knowhow
•    Gebruiksvriendelijk

Twitter