2 juli extra cursus TALIS Ritplanning

Written by: Tans

Op dinsdag 2 juli bieden we onze klanten de mogelijkheid deel te nemen aan een TALIS cursus Ritplanning. Deze dag stond aanvankelijk een cursus FlexTools gepland, deze komt te vervallen.

Voor TALIS gebruikers die met de planningsmodule werken

Deze cursus is bedoeld voor gebruikers van TALIS die met de Planningsmodule werken. Tijdens deze cursus wordt het gebruik van het Grafisch Planbord behandeld; Filtering; het samenstellen van Ritten met behulp van Opdrachten; Crossdocking; Omkoppelen en Depotplanning. Ook wordt er aandacht besteed aan de inrichting van de Planningsmodule. Je leert hoe je een rit kunt uitbesteden, dit kunt bevestigen per mail en om te gaan met vaste planeenheden. Ook komt xRoute ter sprake; met deze optie kun je de ritduur en afstand berekenen en weergeven op de kaart. Deze resultaten kunnen vervolgens weer gebruikt worden voor het berekenen van het ritresultaat. Ervaring met TALIS is voor deelname aan deze cursus vereist.


Programma 

Deelnemers aan deze cursus worden om 9.00 uur bij TANS in Eindhoven verwacht. De cursus start om 9.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Kosten voor deelname zijn 295 euro p.p. (excl. BTW), en zijn inclusief een overheerlijke lunch. 


Aanmelden 

Inschrijven voor deze cursus kan via deze link

 

Twitter