Trimble ITT event 2019: In drie stappen naar méér marge in transport

Written by: Tans

Op 20 juni vindt in Houten de elfde editie van het Trimble ITT event plaats. Tijdens dit event word je op de hoogte gebracht van de laatste innovaties in de ICT voor transport en logistiek!

Diverse bedrijven geven een live demo van hun oplossingen om de vloot te managen en je administratie en planning te automatiseren. Ook worden er interessante presentaties gegeven (o.a. door Jan Boeve - algemeen directeur van TLN,  Jörgen Hensgens - directeur van Beurtvaartadres en Thom Debeule - Business Developement Manager van Trimble). Èn je kunt luisteren naar boeiende praktijkverhalen en paneldiscussies met kopstukken uit de transportwereld. Dagvoorzitter is Walther Ploos van Amstel.


In drie stappen naar meer marge in transport 

Het thema luidt dit jaar: 'In drie stappen naar meer marge in transport'. Denk hierbij o.a. aan slimme data-analyses en dynamisch plannen.


TANS aanwezig op Trimble ITT event 2019

Ook TANS is dit jaar aanwezig tijdens het ITT Event en presenteert daar de nieuwste versie van de geheel nieuwe planningstool genaamd IMPACT. Ook presenteren we hoe je inzicht krijgt in je cijfers met behulp van de standaard TALIS datacloud.

 

Meld u aan voor het event via deze link.


ITT-event-Houten-Expo.jpg

Twitter