TALIS Mobile ook voor Android

Written by: Tans

De tijd staat niet stil en dat geldt zeker als je kijkt naar de technologische ontwikkelingen. Enkele jaren geleden ontwikkelde TANS een oplossing voor scanners waarmee de inslag, uitslag, locatieverplaatsingen en cross-dock activiteiten geregistreerd konden worden. De applicatie werd toen ontwikkeld voor scanners met Windows CE als besturingssysteem. Dit systeem wordt echter niet meer doorontwikkeld en daarom wordt er nu een applicatie ontwikkeld op basis van Androïd.

De R&D afdeling van TANS ontwikkelt op meerdere platformen en in meerdere ontwikkelomgevingen, daarom is het mogelijk om de nieuwe TALIS Mobile applicatie voor zowel de nieuwe als ook voor de oude scanners te ontwikkelen.
 

TALISMobileAndroidHandscanner.jpg


Functies TALIS Mobile (voor Android)

In de eerste versie worden de hoofdfuncties, inslag, uitslag en locatieverpaatsing ontwikkeld. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de scanner te printen, wat handig is bij inkomende partijen die nog niet gelabeld zijn. In latere versies worden er nieuwe functies toegevoegd aan TALIS Mobile, afhankelijk van de vraag van klanten.


TALISMobileAndroidMainPage.png   TALISMobileAndroidUitslag.png   TALISMobileAndroidInslag.png

Twitter