Excluton: ‘Tijdwinst’ met TALIS TMS van TANS

Written by: Tans

Excluton in Druten is producent van sierbestrating in alle soorten en maten. Jaarlijks produceren zij siertegels voor een oppervlakte van 2 miljoen vierkante meter. Dat staat gelijk aan het bestraten van zo’n 300 voetbalvelden. Deze sierbestrating wordt, met een wagenpark van zo’n 35 trekkers / opleggers en 10 wagens met aanhangers, door heel Nederland geleverd.

Niet alleen aan bouwmarkten, tuincentra en wegenbouw, maar sinds enkele jaren ook direct vanaf de fabriek bij de klant thuis. Dankzij het Transport Management Systeem van TANS, dat 4 jaar geleden werd ingevoerd, kunnen ook die particuliere klanten nu keurig van tevoren per mail geïnformeerd worden over de geplande levering.


Lees hier het hele referentverhaal door Dianne Huijskens van Regio in Bedrijf


Frans en Thomas Excluton.jpg

Foto: logistiek manager Frans de Reuver (l).

Twitter