ATS aan de slag met TALIS App

Written by: Tans

ATS autotransport uit Staphorst gaat aan de slag met de TALIS DeliveryApp. Deze App, gebaseerd op LogisticsOne van Aventeon wordt door 10 chauffeurs in gebruik genomen.

De ritplanning wordt vanuit TALIS naar de App gestuurd, zodat de chauffeurs de instructies kunnen lezen. Na het ophalen of afleveren van de wagens, wordt de opdracht via de App afgemeld, waarna de gegevens en eventuele foto's automatisch in TALIS terecht komen. Het factureren van de opdracht is dan in een handomdraai gebeurd.


FotoTALIS Delivery App bij ATS.jpg


De TALIS DeliveryApp werkt al bij meerdere klanten van TANS. Distributiebedrijven, verhuizers en transportbedrijven die voor de bouw werken ervaren de voordelen van deze App. Naast het registreren van de aflevering kan er ook een uitgebreide survey ingebouwd worden en kunnen klanten aan de hand van een smiley aangeven hoe tevreden zij zijn met de aflevering.

No alt text provided for this image Talis deliveryapp logo 01.png

 

Twitter