Blog | Disruptie alom

Written by: Tans

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

'Überfreight komt naar Nederland. Forum voor Democratie wint verkiezingen. Brexit 3 maanden later of niet. Er is disruptie alom. Het woord disruptie leek een modewoord enkele jaren geleden, Het ebde weg, maar kan nu weer breed en vaak toegepast worden. De laatste weken zijn op zijn minst interessant te noemen, ofschoon het nog moeilijk te bevatten is welke impact bepaalde gebeurtenissen zullen hebben. Om maar met de BREXIT te beginnen. VK is een onbestuurbaar land, zo lijkt het nu en daar kunnen we behoorlijk last van krijgen. Als de EU nee zegt dan hebben we over een week een groot probleem. Congestie, leveringen die gecancelled worden en mogelijk risico’s voor de gezondheid van mensen. De kosten van logistiek zullen wederom stijgen en de leverbetrouwbaarheid zal dalen.'. Lees hier de gehele blog

Twitter

-->