SAVE THE DATE: ICT & Logistiek op 7 en 8 november in Utrecht 

Written by: Tans

Op 7 en 8 november vindt de jaarlijkse ICT & Logistiek beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.  

THEMA 2018: 'CONNECTED LOGISTICS'
 

Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leiden tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan.
 

GRATIS ENTREE
 

Via onderstaande banner kunt u zich nu al registreren voor de ICT & Logistiek, daarmee ontvangt u een gratis entreeticket.
 

ICTLOG-Banner-300x250px.gif

Twitter