Succesvolle updatecursussen versie 8.0.

Written by: Tans

De afgelopen maanden werden er diverse updatecursussen gegeven voor versie 8.0 van TALIS. De bijeenkomsten in Utrecht en Eindhoven werden druk bezocht en de beoordelingen waren overwegend positief.

Het gemiddelde rapporcijfer was een 8. Naast de nieuwe features van 8.0 werd er ook stilgestaan bij functies uit eerdere versies. Een van de cursisten gaf de volgende opmerking. "Ik wist niet dat dat allemaal mogelijk was in TALIS".  De cursusleider antwoordde daarop dat als je elke 2 jaar een cursus volgt van 3 uur, je elke week misschien wel 1 uur kan besparen doordat je efficiënter werkt.


De docent startte de cursus met te wijzen op de F1 functie (Help) die in TALIS is ingebouwd. Ook werd verwezen naar de Youtube instructiefilms over het gebruik van TALIS. Alleen al door het gebruik van deze mogelijkheden ben je minder afhankelijk van de helpdesk en neemt je zelfredzaamheid toe.


In het najaar staan er nog een aantal cursussen gepland, kijk hier voor op onze site.

Twitter