Pilot bijeenkomst IMPACT

Written by: Tans

Ondanks dat iedereen het druk heeft is het gelukt om een pilotbijeenkomst te organiseren. Op 21 juni kwamen gebruikers bij elkaar om de meest recente Bèta versie van IMPACT onder handen te nemen. Het was een succesvolle bijeenkomst omdat er een aantal zeer bruikbare tips kwamen en omdat de pilots  steeds enthousiaster werden over de mogelijkheden.

Capaciteitsrooster, combinaties en plannen via standaard depots zijn een paar functies die als erg waardevol worden beschouwd. 
 

Op dit moment wordt IMPACT bij één klant gebruikt met opdrachten uit TALIS. Na de zomer gaan nog 2 bedrijven aan de slag met IMPACT i.c.m. met hun eigen data. Dan is ook het moment daar dat de eerste versie van IMPACT geleverd kan worden, inclusief handleiding. 


De afgelopen weken zijn de consultants van TANS aan de slag gegaan met IMPACT, want niet alleen de voorkant is belangrijk maar ook de mogelijkheden voor de installatie en implementatie aan de achterkant. We moeten natuurlijk ook support kunnen geven en bijvoorbeeld rapporten kunnen aanpassen. Voor wat dat laatste betreft hebben we gekozen voor een ingebouwde reporting tool waar je als gebruiker zelf rapporten kan maken. IMPACT wordt standaard geleverd met een aantal rapporten waarvan een kopie gemaakt kan worden die door de gebruiker aangepast kan worden.


Op de ICT Logistiekbeurs in Utrecht, 8 en 9 november, wordt IMPACT uitgebreid getoond. Blijf ons volgen op onze site voor actuele informatie.    

Twitter