TALIS updatecursus voor versie 8.0

Written by: Tans

De nieuwste TALIS versie; TALIS 8.0 wordt goed ontvangen. Tientallen klanten zijn al over naar de nieuwe versie.

TALIS versie 8.0 bevat meer dan 90 klantwensen


TALIS 8.0 de nieuwste versie van het TMS van TANS, en wordt erg goed ontvangen. Met name het slepen van mails vanuit de Outlook client in TALIS wordt door veel bedrijven als een welkome aanvulling gezien. Door vooraf te bepalen met welk kenmerk en in welke map de mail of bijlage opgeslagen dient te worden, kunnen de mails razendsnel aan een opdracht gekoppeld worden. Ook is men heel positief over de nieuwe grids voor opdrachten, meldingen en dossiers. Net name de filterfunctie en het kunnen exporteren geeft veel gebruiksgemak. Naast de hierboven genoemde functies zijn er maar liefst 90 aanpassingen gedaan aan TALIS, de meesten daarvan kwamen voort uit wensen van klanten. Download hier de Release notes TALIS 8.0


Updatecursus

Met de introductie van TALIS versie 8.0 worden updatecursussen gegeven in Eindhoven en Utrecht. Bekijk hier het cursusaanbod.

  

Twitter