Terugblik TANS klantendag 19 april 2018

Written by: Tans

Op donderdag 19 april organiseerde TANS samen met de gebruikersvereniging een klanten dag in Rosmalen. Meer dan 90 personen schreven zich in. We vatten de besproken onderwerpen voor u samen.


René Knapen opende de avond met het benoemen van een aantal onderwerpen die van invloed zijn op de automatisering en bedrijfsvoering. Franklin Roodnat, voorzitter van de gebruikersvereniging van TANS, heeft vervolgens tijdens de jaarvergadering een oproep gedaan voor vernieuwing binnen het bestuur, waarna Anton Dijkhuis een toelichting gaf op de BusinessITScan en er gestart werd met de diverse workshops. Zoals afgesproken stellen wij de presentaties van de workshops als PDF beschikbaar (downloaden mogelijk door op de betreffende link te klikken):
 


Ed Lafeber over de TANS klantendag.


We vroegen Ed Lafeber (E. Lafeber Int. Transporten B.V.) wat zijn impressie van de TANS klantendag was: 
 

Ed Lafeber over de TANS klantendag.PNG


IMPACT; de nieuwe planningstool van TANS


Wij ontvingen ontzettend veel positieve reacties op de presentatie van onze nieuwe planningstool genaamd IMPACT. De ontwikkelaars van TANS werken ontzettend hard aan aan de ontwikkeling van IMPACT, echter willen we hier pas mee op de markt treden als onze klanten er ook goed mee aan de slag kunnen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op onze website. Bekijk hier de IMPACT productfolder 2018
 

logo IMPACT.jpg


TALIS Update 


Wij hebben een overzicht gemaakt van alle aanpassingen en veranderingen van onze nieuwe TALIS update: Release notes TALIS 8.0. Grote én kleine wijzigingen staan hier vermeldt. Heeft u desondanks vragen? Neem contact met ons op via support@tans.net

Twitter