IMPACT ontwikkelingen

Written by: Tans

De ontwikkelingen van IMPACT vorderen gestaag. Tijdens de klanten dag op 19 april werd de nieuwste pilotversie van de nieuwe planningstool van TANS getoond. De reacties waren erg positief.

In de maand mei starten 3 pilotbedrijven met het testen van IMPACT. Deze bedrijven maken daarbij gebruik van opdrachten uit hun eigen TALIS database. In juni komen alle pilots voor de laatste keer bij elkaar om de resultaten van de eerste release te bespreken.
 

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de roosterfunctie, de printfunctie en het aflevermodel. Direct na de zomer is de eerste versie gereed om uitgeleverd en gebruikt te worden. Geïnteresseerden kunnen nu al een demo krijgen door een afspraak te maken met de accountmanager.
 

In onderstaande afbeelding wordt getoond hoe IMPACT een vooraf ingesteld transportplan automatisch kan toepassen. Deze functie is erg gemakkelijk voor groepagebedrijven die vaak met depots werken.
 

Transportplan

  

Twitter

-->